0

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη.

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε πως μέσα στην ημέρα θα υπάρξει η ανακοίνωση για τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Όπως υπογράμμισε πρόκειται για μια κίνηση που έγινε φυσικά με την έγκριση του Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος έχει τσεκάρει και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του από τη Σπέτσια, που κόστισε στους πράσινους το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Επανέλαβε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Γιαννούλη, ενημερώνοντας ότι οι πράσινοι έχουν και άλλες λύσεις στην περίπτωση που δεν έχει θετική έκβαση η απόκτηση του διεθνούς άριστερού μπακ.

Τέλος εξήγησε ότι μετά τον αριστερό μπακ οι πράσινοι να στραφούν στην απόκτηση του πρώτου από τους δύο εξτρέμ επισημαίνοντας ότι είναι μια εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή για τον Αλόνσο άρα και πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή.

Εκτίμησε ότι η απόκτησή του θα γίνει ενδεχομένως με τον παίκτη να μην προλαβαίνει την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία αλλά σίγουρα θα είναι διαθέσιμος ο νέος ποδοσφαιριστής για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός «χρυσώνει» τον Τσέριν μετά το EURO

Previous article

Στραματσόνι: «Η καρδιά μου είναι πράσινη, αλλά είμαι χαρούμενος για τον Ολυμπιακό γιατί μιλάει όλος ο κόσμος για την Ελλάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.