0

Ο νέος κύκλος επαφών του Παναθηναϊκού με την Κάλιαρι και την πλευρά του Χατζηδιάκου και ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε καταγράψει το (σοβαρό) ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος ανήκει απ’ το περασμένο καλοκαίρι στην Κάλιαρι. Ενδιαφέρον που όχι μόνο δεν έχει… ατονήσει, αλλά δείχνει πως προχωράει με σταθερά βήματα.

Στον Παναθηναϊκό κινούνται «αθόρυβα» για την περίπτωση του 27χρονου διεθνούς Έλληνα στόπερ, ο οποίος «ψάχνεται» να αποχωρήσει απ’ τον σύλλογο της Σαρδηνίας, καθώς δεν θα έχει το χώρο και το χρόνο που θέλει. Και το τελευταίο διάστημα, πληροφορίες απ’ την Ιταλία αναφέρουν πως υπήρξε νέος κύκλος επαφών τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την Κάλιαρι, για το ενδεχόμενο μονοετούς δανεισμού του Χατζηδιάκου, με οψιόν αγοράς του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πλέον πολύ καλές πιθανότητες για να προχωρήσει το προσεχές διάστημα, καθώς κι ο Έλληνας αμυντικός δείχνει «ψημένος» στο πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί κι έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η μεταγραφή. Ισως και γρηγορότερα από κάποιες άλλες κινήσεις.

Εκτός από τα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη που καλύπτουν τα θέλω του Αλόνσο, το βασικό είναι το ελληνικό στοιχείο το οποίο θα τονώσει, με τους «πράσινους» να προσθέτουν ακόμη έναν διεθνή ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός αναμένει την τελική απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη στην (πολύ υψηλή) πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπαρμπόσα και Ροντρίγκες -Έχει δείξει στον Γιαννούλη πόσο τον θέλει ο Παναθηναϊκός

Previous article

12 λεπτά… πράσινης μαγείας: Η mini movie του Παναθηναϊκού για το έβδομο αστέρι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.