0

Ο Αλόνσο θα συναντήσει στην Αθήνα με την επιστροφή της αποστολής του διεθνείς Σέρβους Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Τρεις ακόμα διεθνείς θα έρθουν στην Αθήνα με την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Σλάντμινγκ της Αυστρίας.

Οι Σέρβοι Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με την εθνική τους ομάδα στους 16 του Euro 2024.

Ο Μλαντένοβιτς μπήκε αλλαγή στο 73’ στο 0-0 με τη Δανία, που έφερε τη Σερβία στην τέταρτη θέση του τρίτου ομίλου. Αντίθετα, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν έπαιξε σε κανέναν αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο Σέρβοι διεθνείς θα πάρουν λίγες μέρες άδεια και θα τεθούν στη διάθεση του Αλόνσο μετά τις 7 Ιουλίου, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον πρώτο επίσημο αγώνα.

Η Ουγγαρία από τη στιγμή που αποκλείστηκε (δεν μπορεί να είναι στις 4 καλύτερες τρίτες, αφού εκεί πήρε τη θέση ήδη η Σλοβενία) θα γυρίσει στην Ελλάδα και ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ. Βέβαια, ο Ούγγρος χαφ είναι εκτός πλάνων και θ’ αναζητηθεί ομάδα για την παραχώρησή του.

Η Σλοβενία, αντίθετα πέρασε ως τρίτη και θα παίξει στους 16 την 1η Ιουλίου ή στις 2 του επόμενου μήνα. Η παραμονή των Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς στο Euro, λοιπόν, θα παραταθεί, άρα με την άδεια που θα έχουν θα πάει πιο πίσω και η επιστροφή τους και θα έχουν λίγες μέρες προπόνησης με τον Παναθηναϊκό πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Είχε σίγουρο τον Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός…τον έχασε και αυτόν!

Previous article

Ντραγκόφσκι τετραετίας και επίσημα στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.