0

Ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής για τον Δημήτρη Γιαννούλη και παράλληλα κινείται δυναμικά για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Παντελής Χατζηδιάκος παραμένει σε πρώτο πλάνο για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, που θέλει να αποχωρήσει από την Κάλιαρι, αφού δεν θα έχει τον χρόνο που θέλει. Αναφέρεται πως το τελευταίο διάστημα υπήρξε νέος κύκλος επαφών, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την ιταλική ομάδα, για το ενδεχόμενο μονοετούς δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Ο Χατζηδιάκος δείχνει να… ψήνεται στο πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί από τον Παναθηναϊκό και εφόσον υπάρξει η κατάλληλη «φόρμουλα» στον επόμενο κύκλο διαπραγματεύσεων, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Πήρε θέση για Βεζένκοφ ο Αταμάν: «Όλοι συζητούν με όλους, αλλά δεν έχουμε κάνει πρόταση»

Previous article

Tα συγχαρητήρια στους «πράσινους» Σλοβένους για την ιστορική πρόκριση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.