0

Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι γνωστό και δεδομένο, όμως οι Ιταλοί δεν είναι σε θέση να κάνουν μια τέτοια προσφορά που θα έκανε τον Παναθηναϊκό να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να μπει σε συζητήσεις.

Αυτό φαίνεται πως αρχίζουν να το συνειδητοποιούν και στην γειτονική χώρα πλέον, με γνωστό δημοσιογράφο να βάζει στο «κόλπο» για την Μπολόνια έναν ακόμα επιθετικό, που αρχίζει να κερδίζει… πόντους μπροστά στον Έλληνα στράικερ του «Τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τζιανολουίτζι Λονγκάρι, η Μπολόνια παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τον Στραντ Λάρσεν της Θέλτα. με την «στροφή» αυτή να δείχνει ότι οι «ροσομπλού» έχουν αντιληφθεί τις τεράστιες δυσκολίες που έχει η υπόθεση του Ιωαννίδη.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και τα 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς και θα χρειαζόταν μια πολύ μεγαλύτερη πρόταση, όχι για να πει το «ναι», αλλά για να δεχτεί να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση.

Η ανάρτηση του Λονγκάρι:

 

Βιντεοθεραπεία πριν τις προπονήσεις από Αλόνσο – Ο λόγος

Previous article

Πήρε θέση για Βεζένκοφ ο Αταμάν: «Όλοι συζητούν με όλους, αλλά δεν έχουμε κάνει πρόταση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.