0

Δουλειά στην κυκλοφορία και δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού.

*Η σκληρή δουλειά για τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε και σήμερα στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας με το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης να περιλαμβάνει πολλή μπάλα, κυκλοφορία αλλά και δίτερμα. Για περίπου μιάμιση ώρα οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Αλόνσο δούλεψαν πάνω στα «θέλω» του Ουρουγουανού προπονητή.

*Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις με πάσες με τις οδηγίες να είναι σαφείς από τον Αλόνσο και τους συνεργάτες του: Πάσα και άμεση κίνηση στον χώρο για καλή και γρήγορη κυκλοφορία και κίνηση χωρίς την μπάλα. Όλα αυτά σε υψηλό τέμπο με ατάκες από το σταφ όπως «run» και «total speed».

*Στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής «9 εναντίον 9» με τρεις μπαλαντέρ (Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και Μπρέγκου). Η άσκηση περιελάμβανε τρεις κατοχές με τον Αλόνσο να ζητάει γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και κάθετο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, σταμάτησε μια φορά την άσκηση όταν δεν έβλεπε αυτό που ήθελε από τους παίκτες του, ενώ επιβράβευε τους ποδοσφαιριστές του όταν έκαναν αυτά που πρέπει.

*Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με διπλό «10 εναντίον 10» στο μισό γήπεδο. Μπαλαντέρ ήταν ο Μπρέγκου και οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Πράσινοι: Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Τσόκαϊ, Φικάι, Ρούμπεν, Βιλένα, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ

Πορτοκαλί: Σένκεφελντ, Αράο, Κυριόπουλος, Κάτρης, Ζέκα, Τρουιγέ, Αϊτόρ, Νίκας, Νταμπίζας.

*Ο Αλόνσο, πιστός στις αρχές του, ζητούσε πάντα κίνηση και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Ηθελε να βλέπει «1-2» από τους ποδοσφαιριστές του και κίνηση συνέχεια στον χώρο προκειμένου να δημιουργούνται ελεύθεροι χώροι και καλύτερες προυποθέσεις για γρήγορη κυκλοφορία. Το σκορ στο δίτερμα έληξε 1-0 με γκολ του Αράο με κεφαλιά.

*Ο νεαρός Χρήστος Κρυπαράκος υπέστη θλάση πρώτου με δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο και χάνει το υπόλοιπο της προετοιμασίας.

 

Τα επόμενα 24ωρα στην Αυστρία ο Ντραγκόβσκι, ολοκληρώθηκε η απόκτηση του από τη Σπέτσια

Previous article

Λορένζο Μπράουν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Αταμάν και που είμαι κομμάτι αυτής της κληρονομιάς» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.