0

Τι ισχύει με Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό και τι είπε ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει… για να ολοκληρώσει από νωρίς τις μεταγραφικές του κινήσεις καθώς θα ψαχτεί για ακόμα έναν παίκτη μετά τον Λορέντζο Μπράουν. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά για σέντερ αλλά και παίκτη στη θέση «4». Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ έδωσε συνέχεια στο θέμα μεταξύ του πελάτη του και του Παναθηναϊκού που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Λώτσος αποκάλυψε στο «Φως των Σπορ» την απάντηση που έχει δώσει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού. «Ο Παναθηναϊκός κατά διαστήματα έχει επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον αθλητή. Τους έχω πει όμως ότι και εγώ και ο Βεζένκοφ θέλουμε να δούμε πρώτα αν θα συνεχίσει στο NBA. Eφόσον δεν συνεχίσει εκεί, θα συζητήσουμε πρώτα με την τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό, δίνοντας του προτεραιότητα, και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις τότε πιθανώς θα συζητήσουμε σοβαρά και με άλλες ομάδες».

«Ανάμεσα σε Τάις και Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός», γράφει Ισραηλινός δημοσιογράφος

Previous article

«Σχεδόν “πράσινος” ο Ντάνιελ Τάις»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.