0

Μετά την απόκτηση το Λορένζο Μπράουν ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει τις κινήσεις του στη μεταγραφική αγορά, με τους “πράσινους” να βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, αυτή η μεταγραφική κίνηση ενδέχεται να είναι ένας εκ των Γιώργου Παπαγιάννη και Ντάνιελ Τάις.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως “οι δύο παίκτες είναι επιλογές του Αταμάν καθώς του αρέσουν πολύ και ο στόχος είναι να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να υπογράψει έναν από τους δύο.”

Ο Παπαγιάννης την περσινή σεζόν είχε 11 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο με 31.3% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 5.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 48.8% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Ο Τάις, από την άλλη πλευρά, είχε 6.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο NBA, φορώντας τις φανέλες των Πέισερς και των Κλίπερς.

 

Ο Λεονέλ Πίκο στο ραντάρ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με αργεντίνικο μέσο

Previous article

Μάνατζερ Βεζένκοφ: «Μου τηλεφώνησε ο Παναθηναϊκός…»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.