0

Μεταγραφικό σενάριο από την Αργεντινή φέρνει τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, Λεονέλ Πίκο, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να αγωνίζεται στην Πλατένσε με τη μορφή δανεισμού από την Κολόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντραγκόβσκι από την Σπέτσια και παρακολουθεί τις περιπτώσεις των Γιαννούλη, Παβόν και Πέλίστρι στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν, με δημοσίευμα από την Αργεντινή να τον μπλέκει πάντως με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή αυτό το διάστημα.

Αυτός είναι ο Λεονέλ Πίκο, με την ιστοσελίδα “unosantafe” να υποστηρίζει πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν ενδιαφερθεί για τον 25χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο της Πλατένσε, που αγωνίζεται σε αυτήν ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 από την Κολόν.

Η τελευταία κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη ως τον Δεκέμβριο του 2025, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να αναφέρει ότι πέρα από το ενδιαφέρον ομάδων της πατρίδας του (Μπόκα, Σαν Λορέντσο, Μπελγκράνο) υπάρχει και εκείνο από την ευρωπαϊκή ήπειρο και συγκεκριμένα από την Ελλάδα.

Υπογραμμίζεται ωστόσο ότι το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει από τον Παναθηναϊκό, έχει εκδηλωθεί μέσω συζητήσεων με τον μάνατζερ του παίκτη και δεν έχει φτάσει στο να γίνει κάποια πρόταση στην ομάδα του, με την Κολόν να έχει το 50% των δικαιωμάτων του Λεονέλ Πίκο και το άλλο μισό να ανήκει στην Άρσεναλ Σαραντί από την οποία άρχισε την καριέρα του.

Και επίσημα Μαρινάκης εναντίον Αλαφούζου για την προεδρία της Λίγκας!

Previous article

«Ανάμεσα σε Τάις και Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός», γράφει Ισραηλινός δημοσιογράφος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.