0

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά ο Γιάννης Κώτσιρας μέχρι το 2026. Ο διεθνής μπακ του «τριφυλλιού»,συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» για συνέχιση της συνεργασίας, μετά και την έγκριση του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τον υπολογίζει σε πάνω από μία θέση, καθώς πέρα από δεξί μπακ τον προορίζει και για χαφ.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας ήρθε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτσι και με τη… βούλα ο Κώτσιρας θα φορά τη φανέλα των «πράσινων» μέχρι το 2026. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Γιάννης εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2021. Έχει καταγράψει συνολικά 106 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου μας».

Στην ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» υπάρχει και δήλωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα και υπερήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την πρόταση που μου έκαναν. Από τη δική μου πλευρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον σύλλογο να διεκδικήσει τίτλους και να επιτύχει τους στόχους που θέτει κάθε σεζόν».

Ο Κώτσιρας θα ενσωματωθεί σήμερα με την ομάδα που προετοιμάζεται στην Αυστρία. Αρχίζοντας προπονήσεις κι αυτός για τη νέα σεζόν.

Ο Αλόνσο του… «more focus», της φουλ έντασης και του πρέσινγκ

Previous article

Επίσημο το «μπαμ»: Στον Παναθηναϊκό ο Λορένζο Μπράουν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.