0

O Mάριους Γκριγκόνις στάθηκε σε δηλώσεις του στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Λορέντζο Μπράουν.

Η Λιθουανία επικράτησε σε φιλικό προετοιμασίας της Σλοβενίας και ακολούθως ο ομοσπονδιακός προπονητής Κάζις Μακσβίτις ανακοίνωσε τη 12άδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά στο Πουέρτο Ρίκο. Και μέσα σε αυτή είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις. Μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Σλοβενία, ο παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε για τη σεζόν με το τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε στον Λορέντζο Μπράουν.

Για την Λιθουανία: «Όμορφο να επιστρέφεις στην εθνική ομάδα. Βέβαια, θα ήθελα να ήμουν στην Ελλάδα και σε κάποια παραλία τώρα. Ήταν μια μακρά σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή χαρά στο τέλος. Δύσκολο να περάσεις από το ένα σύστημα στο άλλο, απλώς προσπαθείς για το καλύτερο. Το επίπεδο του παιχνιδιού και της ποιότητας είναι ίσως λίγο διαφορετικό, ειδικά στα γκαρντ. Στη Λιθουανία ο προπονητής μού δίνει περισσότερα σουτ».

Για το αν ο Μοτιεγιούνας έχει πρόσκληση από τον Γκριγκόνις να έρθει στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω αν θα έχει πρόταση ή όχι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ενέργεια και την ατμόσφαιρα. Πρέπει να βιώσεις τη ζωή στην Ελλάδα με τέτοιους οπαδούς, να ζήσεις την εμπειρία».

Για το αν έδωσε συγχαρητήριά στον Λορέντζο Μπράουν για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Ίσως ανεπίσημα (γέλια). Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι απαραίτητο να … φέρουμε περισσότερες μπάλες στα παιχνίδια. Καλό που ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά. Θα είναι κάτι σαν υπερομάδα, γιατί ανακαινίζουν και το γήπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε στην κορυφή».

Για τον Κουζμίνσκας που έγινε αρχηγός της εθνικής Λιθουανίας: «Δεν ξέρω γιατί τον επέλεξαν, δεν συμμετείχα στη διαδικασία (γέλια). Έχει παίξει στην εθνική πολλά χρόνια, είναι πολύ έμπειρος και έχει δει πολλές γενιές να περνάνε από την ομάδα. Η έννοια του αρχηγού σιγά-σιγά φθίνει, αλλά εκείνος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία.Τον ακούμε και τον ακολουθούμε. Είναι ο άνθρωπος, που βρίσκεται εκεί για να τον ρωτάς»

Μπερνάρ: «Θα μπορούσα να αγωνιζόμουν στην Ατλέτικο Μινέιρο από το 2023»

Previous article

Ο Αλόνσο του… «more focus», της φουλ έντασης και του πρέσινγκ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.