0

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Γκρέμιο για την απόκτηση του Κρίστιαν Παβόν, με τον άλλοτε εξτρέμ της Μπόκα Τζούνιορς να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Στην Βραζιλία λοιπόν υπάρχουν δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές μέσα από την ομάδα της Γκρέμιο και τονίζουν ότι το ενδιαφέρον των «πράσινων» είναι υπαρκτό, όμως δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη επίσημη πρότασης.

Άλλα μέσα ωστόσο τονίζουν ότι δεν μπόρεσαν, μιλώντας με ανθρώπους της βραζιλιάνικης ομάδας, να εξακριβώσουν ούτε καν εάν υφίσταται ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον αθλητή.

Η αλήθεια

Η πραγματικότητα είναι η πρώτη εκδοχή που δίνουν οι Βραζιλιάνοι. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Παβόν πράγματι αρέσει στον Ντιέγκο Αλόνσο, έχει αρκετά στοιχεία τα οποία αναζητά ο «πράσινος» προπονητής και είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεδομένα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του.

Ωστόσο, παρά τις όποιες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, αυτή την στιγμή δεν επιβεβαιώνεται από κάπου η ύπαρξη συγκεκριμένης κι επίσημης πρότασης προς την πλευρά της Γκρέμιο, κάτι που ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να συμβεί το προσεχές διάστημα.

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό επικρατεί έντονη μεταγραφική κινητικότητα αυτές τις ημέρες, με τις περιπτώσεις των Ντραγκόφσκι και Γιαννούλη να είναι σε πρώτη πλάνο.

Tα πρώτα «γκάζια» του Αλόνσο στο Σλάτνμινγκ (videos)

Previous article

Μπράουν: O νέος “στρατηγός” της πανίσχυρης περιφέρειας του ΠΑΟ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.