0

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του και αναμένει κρίσιμη εξέταση για τον Ιωαννίδη εν όψει της παρουσίας του σε αυτή.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού του στον ώμο από το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία. Ο Έλληνας επιθετικός δεν ταξίδεψε στην Αυστρία με τους συμπαίκτες του, δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση αυτές τις ημέρες και όλα θα εξαρτηθούν από την εξέταση στην οποία θα υποβληθεί την Τρίτη (25/6).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», αν τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι θετικά, τότε τις επόμενες ημέρες ο Ιωαννίδης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ενδεχομένως να προλάβει το τελευταίο φιλικό εκεί κόντρα στην Γκόρνικ Ζάμπρζε στις 6 Ιουλίου.

Αν τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά, τότε θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει τις ιατρικές οδηγίες, προκειμένου να είναι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν στις 25 Ιουλίου εναντίον του νικητή του ζευγαριού Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ.

«Θα μείνει στην Κρουζ Αζούλ ο Αντούνα, αν ο Παναθηναϊκός πάρει Παβόν»

Previous article

Tα πρώτα «γκάζια» του Αλόνσο στο Σλάτνμινγκ (videos)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.