0

Παίκτης από το πάνω ράφι…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο ακόμα δεν έχει μπει ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι.

Με εξαίρεση τις υποθέσεις των Μαξίμοβιτς και Μπάλντοκ που είχαν ολοκληρωθεί πριν το τέλος της περσινής σεζόν, οι πράσινοι δεν έχουν κλείσει κάποια άλλη μεταγραφή, ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες έδωσαν το τιμόνι στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Μεγάλη πρόταση

Αργεντινός δημοσιογράφος ανέβασε στα social media την είδηση πως το τριφύλλι έχει κάνει πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάν Παβόν και το μεταγραφικό θερμόμετρο ανέβηκε ξαφνικά στα ύψη.

Ο μεσοεπιθετικός της Γκρέμιο Πόρτο Αλέγκρε βρίσκεται όντως πολύ ψηλά στην πράσινη λίστα και είναι ένας παίκτης που δείχνει να ενδιαφέρει πολύ έντονα το τριφύλλι.

Καταρχάς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του παίζει τόσο δυνατά κι αυτό δείχνει ότι έχει γίνει προεργασία για τον παίκτη, ο οποίος έχει τσεκαριστεί πολλές φορές από τους σκάουτ.

Βαρύ βιογραφικό

Όταν ένας παίκτης ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς για 8 χρόνια (από το 2014 ως το 2022), όταν ένας παίκτης έχει αγωνιστεί 11 φορές στην Εθνική ανδρών της Αργεντινής (βρισκόταν στην αποστολή της μπιανκοσελέστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018) δεν μπορεί να είναι άγνωστος.

Ο 28χρονος εξτρέμ, μπορεί να μην έκανε μέχρι σήμερα το βήμα προς την Ευρώπη, όμως είναι ένα μεγάλο όνομα, ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, με αξιόλογο βιογραφικό , που μπορεί να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα.

Έχει ένα εξαιρετικά πετυχημένο πέρασμα από το MLS και τους Los Angeles Galaxy, όπου σε μία χρονιά ως δανεικός πέτυχε 14 γκολ, ενώ από το 2022 αγωνίζεται στην Βραζιλία, αρχικά με την φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο και τώρα με την Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε.

Το 2017 η Equipe τον είχε συμπεριλάβει στους καλύτερους παίκτες κάτω των 21 ετών στον κόσμο, ενώ ένα χρόνο αργότερα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αργεντίνικης Superliga.

Ένας μικρόσωμος μεσοεπιθετικός (1,70), ο οποίος είναι εξαιρετικός στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, με εντυπωσιακό πρώτο βήμα και έκρηξη.

Παίκτης εξέδρας

Είναι από τους κλασικούς εξτρέμ που θέλουν να παίζουν με αντίθετο πόδι και να συγκλίνουν, αφού ο δεξιοπόδαρος Παβόν παίζει συνήθως ως αριστερός εξτρέμ, με την τάση να τελειώνει τις φάσεις με φαλτσαριστά σουτ.

Δημιουργικός, με αλεγρία στο παιχνίδι του, όχι τόσο καλή επαφή με το γκολ , είναι από τους παίκτες που με τις ντρίμπλες και την τεχνική τους μπορούν να ξεσηκώσουν την κερκίδα.

Όχι και τόσο πειθαρχημένος τακτικά, με κάποιες νομικές περιπέτειες στο παρελθόν, είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι, που ο Παναθηναϊκός αξίζει τον κόπο να κυνηγήσει για να προσθέσει ατομική ποιότητα και προσωπικότητα στο δημιουργικό του κομμάτι…

Πανφίλ: «Ιδανικό περιβάλλον ο Παναθηναϊκός για Παβόν – Είχε ρήτρα 50 εκατ. ευρώ στη Μπόκα Τζούνιορς»

Previous article

Ο Μαρινάκης θέλει να κοντράρει τον Αλαφούζο και θέτει και αυτός υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.