0

Επιμένει η Χόφενχαϊμ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ενημερώσει πως μπορεί να φτάσει ως και τα 5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή δεξιό μπακ (2,5 φιξ+2,5 μπόνους), χωρίς όμως να προκαλεί και την ανταπόκριση του Παναθηναϊκού.

Καθημερινή η παρέλαση υποψηφίων, ενδιαφερόμενων και προτάσεων για τον Φώτη Ιωαννίδη, καθημερινές και οι αρνήσεις του Παναθηναϊκού. Δεν είναι όμως μόνο ο αρχισκόρερ των Κυπελλούχων Ελλάδας που έχει προσελκύσει ματιές και μνηστήρες. Δεδομένες και καταγεγραμμένες, παρότι προφανώς όχι σε ανάλογο βαθμό, και αυτές για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Δύο από τους πλέον σοβαρούς, είναι η Χόφενχαϊμ και η Τουλούζ. Η γερμανική ομάδα μάλιστα ήταν ουσιαστικά η πρώτη που άνοιξε, από την άνοιξη κιόλας, τον χορό, ενημερώνοντας – μέσω ενδιαμέσων – για διάθεση να ακουμπήσει στο τραπέζι 2 εκατομμύρια ευρώ για τον “Βάγια”, ποσό που κρίθηκε ανάξιο ακόμη και για συζήτηση από τους «πράσινους».

Η Χόφενχαϊμ πάντως δεν μοιάζει να πτοείται και φανερώνει διάθεση να επιμείνει. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πάλι μέσω της ίδιας διαδικασίας (ενδιαμέσων), έχει ενημερώσει πως δύναται να προσφέρει ένα ποσό που θα φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ, ισομερώς μοιρασμένο σε φιξ χρήματα και μπόνους, 2,5+2,5 δηλαδή.

Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να συγκινείται. Αν υπάρχει πρόθεση και δυνατότητα εκ μέρους της Χόφενχαϊμ για κάτι ακόμη καλύτερο, διαφορετική πρόταση και πιο ενδεχομένως δελεαστική, άγνωστο.

Δεδομένα πάντως, το γερμανικό club δείχνει σαφώς πλέον τις προθέσεις του, γνωρίζοντας – σύμφωνα τουλάχιστον με όσα προκύπτουν και από την πλευρά του διεθνή δεξιού μπακ – πως υπάρχει ανταγωνισμός (πέραν του υφιστάμενου της Τουλούζ).

 

Νικολογιάννης: «Κοιτάζει ζεστά την περίπτωση Παβόν ο Παναθηναϊκός – Επιστημονικής φαντασίας όσα γράφονται για Μπακασέτα»

Previous article

Παναθηναϊκός – Παβόν: Τι λένε στη Γκρέμιο και οι μάνατζερ του Αργεντινού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.