0

Το όνομα του Κρίστιαν Παβόν έβαλε στην… εξίσωση για τον Παναθηναϊκό, ο Θέζαρ Λουίς Μέρλο. Ο αξιόπιστος δημοσιογράφος σε θέματα της λατινικής Αμερικής, δημοσίευσε τις πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες έχουν γίνει επαφές και πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου απ’ τους «πράσινους». Κάτι πάντως που απ’ το «τριφύλλι» δεν επιβεβαιώνεται. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει… καπνός.

Η πραγματικότητα θέλει τον Παβόν να διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία αρέσουν στον Ντιέγκο Αλόνσο. Δεδομένα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό έχει τοποθετηθεί στη λίστα των περιπτώσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις των εξτρέμ.

Από τον Παναθηναϊκό δεν λένε κάτι για την περίπτωση του Παβόν, όπως συμβαίνει ουσιαστικά με κάθε μεταγραφική υπόθεση που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας. Αναφορικά με την πληροφορία του Μέρλο πως έχει γίνει πρόταση και υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο, είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.

Ο 28χρονος άσος είναι μια περίπτωση που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Άλλωστε οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν όχι με έναν αλλά με δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τα «φτερά» της επίθεσής τους. Οι οποίοι θα συγκεντρώνουν τα στοιχεία που ψάχνει ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Κρίστιαν Παβόν ανήκει σε αυτή την κατηγορία κι έτσι δεν αποκλείεται να προχωρήσει.

Βόμβα από την Fanatik: «Θέλει να φύγει ο Μπακασέτας – Επικοινώνησε με την Μπεσίκτας»

Previous article

Ερνανγκόμεθ: «Ήταν μια ιστορική σεζόν για τον Παναθηναϊκό – Σπουδαίος παίκτης ο Μπράουν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.