0

Το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή του «Τριφυλλιού» θα αναχωρήσει για την Αυστρία, εκεί όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» και να παρακολουθεί το πρόγραμμα του Ντιέγκο Αλόνσο και των συνεργατών του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να δείξει με αυτή την κίνηση ότι είναι δίπλα στην ομάδα, η οποία μπαίνει φυσικά με υψηλούς στόχους στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Η αποστολή για την προετοιμασία

Το Σάββατο (22/6) το βράδυ, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Ντιέγκο Αλόνσο παίρνει μαζί του τους εξής παίκτες:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

«Ήταν πολλά τα χρήματα – Δεν έδωσε τα 10 εκατ. για Αντούνα ο Παναθηναϊκός – Ενδιαφέρον από άλλη ελληνική ομάδα»

Previous article

Ενοχλημένος ο Κυργιάκος από την πρόσληψη Τζαβέλλα (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.