0

Μέσω δήλωσης του, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας τόνισε πώς τα χρήματα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, έχουν εξασφαλιστεί.

Εξελίξεις όσον αφορά το νέο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, αφού το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας ενέταξε την κατασκευή του γηπέδου στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης για την περίοδο 2021-25.

Σε πρακτικό επίπεδο, η ενέργεια αυτή ουσιαστικά… σφραγίζει την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 115 εκατ. ευρώ, με τον Δήμο Αθηναίων να μπορεί πλέον να «τρέξει» τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η κατασκευή της ποδοσφαιρικής αρένας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, πήρε θέση μετά από αυτή την εξέλιξη και εξήγησε ότι ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει η υλοποίηση του όλου πρότζεκτ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Το νέο, υπερσύγχρονο Γήπεδο του Παναθηναϊκού αποτελεί μία δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στους χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά και στους κατοίκους της περιοχής του Βοτανικού που θα δουν την περιοχή τους να αναβαθμίζεται.

Η εξασφάλιση αυτής της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά την υποβολή της σχετικής πρότασης από τη Γενική Γραμματεία του Δήμου και με την τεχνική υποστήριξη της ΕΑΤΑ, ανοίγει τον δρόμο ώστε να ξεκινήσει το κυρίως έργο της κατασκευής του Γηπέδου και να προχωρήσει η υλοποίησή αυτού του μεγάλου έργου».

 

Νέο πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό από τη ΔΕΑΒ!

Previous article

Λορέντζο Μπράουν: Ένας elite guard σε μια elite ομάδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.