0

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται ο Λούκα Βιλντόζα, με τον Αργεντινό να κινείται προς την έξοδο από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το Ιταλικό Μέσο «Corriere dello Sport Bologna», οι ιθύνοντες της ομάδας κοιτάζουν… ζεστά την περίπτωση του Αργεντίνου γκαρντ του Παναθηναϊκού, για αντικαταστάτη του «τελειωμένου» από την Μπολόνια, Ίφε Λούντμπεργκ.

Οι επόμενες κινήσεις των Ιταλών προς τον Βιλντόζα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα και με βάση τις αποχωρήσεις από την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, στην οποία αντιθέτως από τον… φευγάτο Λούντμπεργκ, αναμένεται να επιστρέψει και να πάρει χρόνο και ευκαιρίες ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Αργεντίνος πρωταθλητής Ευρώπης με τον «Επτάστερο», την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 5,7 πόντους και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League ο Αλαφούζος!

Previous article

Ο Νικολακόπουλος είπε ότι ο Παναθηναϊκός δίνει 17 εκατ. στο Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός 10 – «Απλά γελάμε» η απάντηση του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.