0

Στα “μαλακά” οι Πράσινοι, που θα ξεκινήσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League με έναν αντίπαλο απολύτως στα μέτρα τους.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπότεφ Πλόβντιβ ή Μάριμπορ, με τους Σλοβένους να προβάλουν ως το φαβορί.

Εντός έδρας για το Τριφύλλι το πρώτο παιχνίδι στις 25 Ιουλίου, με τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα σε Βουλγαρία ή Σλοβενία αντίστοιχα.

Γνώριμη για τους Πράσινους η Κυπελλούχος Σλοβενίας (Μάριμπορ), την οποία είχαν αντιμετωπίσει πριν το 2012 στους ομίλους του Europa League, χάνοντας με το βαρύ 3-0 εκτός έδρας, ενώ κέρδισαν με 1-0 στο γήπεδό τους. Αντιθέτως για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει -εφόσον προκριθεί- την Κυπελλούχο Βουλγαρίας, Μπότεφ, η οποία στη μοναδική φορά που κληρώθηκε με ελληνική ομάδα, ήταν το 1993-94 με τον Ολυμπιακό στον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, χάνοντας με 3-2 και 5-1 στα δύο ματς.

Να σημειωθεί πως ο χαμένος του ζευγαριού Μπότεφ-Μάριμπορ, θα βρίσκεται στους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ.

Η απορία του Ιωαννίδη για το «που θα κλείσω σήμερα;»

Previous article

Όλοι περιμένουν την υποψηφιότητα Αλαφούζου για την προεδρία της Super League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.