0

Ο Παναθηναϊκός είναι στο επίκεντρο με το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη καθώς στην Πορτογαλία λένε πως επιμένει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στην Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπολόνια και αξιώσεις των “πρασίνων” στα 25 εκατ. ευρώ

Στην Πορτογαλία δεν τα παρατάνε με τίποτα και σήμερα προέκυψε νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, που δεδομένα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον πουλάει, όμως οι Πορτογάλοι συντηρούν την υπόθεση και η «A Bola» αναφέρει ότι τα «Λιοντάρια» θα καταθέσουν νέα πρόταση, υψηλότερη από τα 18 εκ. ευρώ.

Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν ήδη απορρίψει τα 22.5 εκ. ευρώ της Ίπσουιτς και είναι προφανές ότι η προσπάθεια της Σπόρτινγκ σε αυτά τα ποσά δεν θα έχει καμία τύχη.

 

Το δημοσίευμα:

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον Β’ προκριματικό του Europa League

Previous article

Αταμάν στην AS: «Αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη, εδώ είμαι – Αυτό που βιώνω στην Αθήνα ξεπερνά το μπάσκετ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.