0

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έξαπέλυσε ευθείες… βολές προς τον Θοδωρή Καρυπίδη αποκαλύπτοντας πως του είχε ζητήσει να στήσουν ματς, όταν εκείνος ήταν στη Σπάρτη και ο ιδιοκτήτης του Αρη στην Βέροια!

«Για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί νέο γήπεδο επενδυτικής αξίας 300 εκατομμυρίων, για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχει δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν, ξεπερνώντας η αξία όλων αυτών τα 100 εκατομμύρια. Ε, βέβαια, να μη στεναχωρήσουν τον ΣΚΑΪ και το Newsbomb μόνο…

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ υποδομές και άδειες υλοποιήθηκαν σε χρόνο dt. Για τον Ολυμπιακό με δανεικά και αγύριστα πήραν το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», πήραν και το ΣΕΦ στο μπάσκετ και όλα καλά. Αυτό το δούλεμα δεν το καταλαβαίνουν οι Θεσσαλονικείς; Νομίζω το καταλαβαίνουν και οι πρόσφατες ευρωεκλογές κάτι έδειξαν στην παρούσα κυβέρνηση και καλά θα κάνει να λάβει το μήνυμα. Εμείς έχουμε βάλει μέχρι σήμερα 5 εκατομμύρια ευρώ στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι σαν να μην μπήκε ούτε… καρφίτσα», είπε.

Επίσης για αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν με την Φραπάρ στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Με τιμώρησαν με 20.000 ευρώ πρόστιμο και παράλληλα προσπαθούσαν τρεις ημέρες να ξεπλύνουν κάποια που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και ξεφτίλισε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Και επειδή κάποιοι λένε ότι δεν αντέδρασα στον ορισμό της Φραπάρ, τι να έκανα, δηλαδή; Να πω ότι δεν θα κατέβουμε να παίξουμε στον τελικό;

Ή να βγάζαμε ανακοινώσεις και να γινόμασταν γραφικοί, όπως κάποιοι άλλοι; Τα πράγματα ήταν δρομολογημένα, όπως φάνηκε. Δεν βλέπω, όμως, τα media αυτά να τους πειράζει το βρίσιμο κατά άλλων γυναικών διαιτητών (σ.σ. εννοεί την Τσαρούχα στο μπάσκετ).

Αν είναι Ελληνίδα δεν μετράει; Αν αυτό δεν είναι υποκίνηση βίας, τότε τι είναι; Ή μήπως o νέος αθλητικός νόμος πιάνει μόνο το ποδόσφαιρο; Ούτε χρειάζεται να θυμηθούμε περιστατικά βίας ενάντια σε διαιτητές εντός και εκτός των γηπέδων από μεγαλοπαράγοντες που κουνάνε το δάχτυλο ότι δήθεν εγώ έβρισα τη διαιτητή στον τελικό. Η υποκρισία περισσεύει», είπε σχετικά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε άμεσα στα λεγόμενα του Καρυπίδη και τον έβγαλε στη σέντρα. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο instagram, ανέφερε πως όταν ήταν στην ομάδα της Σπάρτης, ο Καρυπίδης, ο οποίος ήταν τότε ιδιοκτήτης της Βέροιας του είχε ζητήσει να βγουν για φαγητό, προκειμένου να γνωριστούν. Αποκάλυψε πως στη συνάντηση που είχαν, το πρώτο πράγμα που του ζήτησε ο Καρυπίδης ήταν να στήσουν παιχνίδι και τον έδιωξε με τις… κλωτσιές!

«Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη κι έφυγες με τις κλωτσιές! Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα…», αναφέρει σε βίντεο στο προφίλ του στο instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Αυτά ισχύουν με Λορέντζο Μπράουν και η… λατρεία για Μίτσιτς!

Previous article

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον Β’ προκριματικό του Europa League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.