0

Γιατί ο Εργκίν Αταμάν «τσεκάρει» τον Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι; Πότε άρχισαν να σκέφτονται οι «πράσινοι» την περίπτωσή του; Ποιο θα είναι το συμβόλαιό του αν ντυθεί στα πράσινα; Γιατί ο Σέρβος γκαρντ είναι ο διακαής πόθος της ομάδας;

Ο Παναθηναϊκός Αktor συνδύασε τη νέα του εποχή με την κατάκτηση δύο κορυφών. Της Ευρώπης και της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Εργκίν Αταμάν συνεργάστηκαν ιδανικά και οι «πράσινοι» πλέον είναι στο επίκεντρο της μπασκετικής Ευρώπης. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είναι απόλυτα δικαιωμένος. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο θέμα, αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο ήσυχο για τους «πράσινους» που θα κάνουν 2 ως 3 κινήσεις για την αναβάθμιση του ρόστερ τους. Όλα θα ξεκινήσουν από την θέση «1». Από εκεί θα αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και είναι απόλυτα λογικό με βάση την λογική του Εργκίν Αταμάν.

Οι «πράσινοι» έχουν έναν διακαή πόθο. Βασίλιε Μίτσιτς. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Θα ήθελαν πολύ να τον ντύσουν στα πράσινα κάποια στιγμή. Στο προσεχές μέλλον. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ με τους Χόρνετς, αλλά και μπόλικος χρόνος συμμετοχής του Σέρβου γκαρντ, η λογική αναφέρει πως φέτος δύσκολα θα γίνει κάτι. Για του χρόνου βλέπουμε.

Πάμε παρακάτω. Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία και από τη στιγμή που έχει κατακτήσει τόσα φέτος, όλοι θα ήθελαν να φορέσουν τα πράσινα και να αγωνιστούν στο υπερσύγχρονο ΟΑΚΑ το οποίο αρχίζει να… ετοιμάζεται. Πάμε στο όνομα Λορέντζο Μπράουν. Η ιστορία δεν είναι τωρινή. Εχει διάρκεια δύο μηνών. Πριν από τις μάχες Παναθηναϊκός-Μακάμπι. Προσοχή και το τονίζω. Οι «πράσινοι» έβαλαν στο μυαλό τους τον Αμερικανό γκαρντ πριν από δύο μήνες, αλλά δεν έκαναν φυσικά καμία κρούση γιατί ο παίκτης είχε και έχει συμβόλαιο. Απλά μπήκε στο μυαλό τους στη λίστα τους. Γιατί; Διότι ο Λορέντζο Μπράουν είναι ξεκάθαρα ένας παίκτης που όχι μόνο θα αντικαταστήσει τον Βιλντόσα, αλλά θα απογειώσει και άλλο τη θέση «1». Θυμηθείτε τι έκανε στη σειρά των πλέι οφ. Εχει την άνεση, την εμπειρία και την δυνατότητα να υπηρετήσει πιστά το παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν με το μπόλικο πικ εν ρολ.

Διότι ο Λορέντζο Μπράουν είναι ξεκάθαρα ένας παίκτης που όχι μόνο θα αντικαταστήσει τον Βιλντόσα, αλλά θα απογειώσει και άλλο τη θέση «1». Θυμηθείτε τι έκανε στη σειρά των πλέι οφ. Εχει την άνεση, την εμπειρία και την δυνατότητα να υπηρετήσει πιστά το παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν με το μπόλικο πικ εν ρολ.

Η παραμονή του Λορέντζο Μπράουν στην Μακάμπι δεν είναι βέβαιη. Η λογική λέει ότι θα αποχωρήσει παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Εχει φυσικά μπάι άουτ το οποίο οι «πράσινοι» έχουν την οικονομική άνεση να το καλύψουν και έτσι ο Αμερικανός γκαρντ να ντυθεί στα πράσινα εφόσον κλείσει η υπόθεση. Ποιο θα είναι το συμβόλαιό του εφόσον οριστικοποιηθεί το ντιλ; Το συμβόλαιο του Λούκα Βιλντόσα (1,6 ετησίως έπαιρνε ο Αργεντινός γκαρντ) και η λογική αναφέρει πως θα είναι διετούς συνεργασίας με οψιόν. Όλα αρχίζουν από το «1» για τους «πράσινους» που θέλουν να παραμείνουν στο νούμερο 1 σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Η πανηγυρική ανάρτηση του Κώστα Σλούκα για την φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού

Previous article

Δεν “μασάει” ο Γιαννακόπουλος και έβγαλε στην σέντρα τον Καρυπίδη! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.