0

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει δείξει με το «καλημέρα» το πόσο μεγάλη «δίψα» και όρεξη έχει για δουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά και το πόσο οργανωτικός είναι.

Ο Ουρουγουανός προπονητής προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια και περνάει καθημερινά πολλές ώρες στο Κορωπί.

Πέρα από τον σχεδιασμό και τη μεταγραφική ενίσχυση, ο 49χρονος ασχολείται πολύ με τα της προετοιμασίας με σκοπό τα πάντα να είναι στην εντέλεια, ενόψει και του βασικού σταδίου το οποίο θα γίνει στην Αυστρία με την αποστολή να αναχωρεί στις 22 Ιουνίου και να επιστρέφει στην Αθήνα στις 6 Ιουλίου.

Θέλει εξτρέμ υψηλού επιπέδου

Οι «πράσινοι» τρέχουν τα μεταγραφικά τους και όπως σας αναφέραμε και πρόσφατα οι προτεραιότητες αφορούν αριστερό μπακ και τον αντικαταστάτη του Μπερνάρ.

Αυτό, όμως, που θέλει ο Αλόνσο είναι οι δυο εξτρέμ που θα αποκτηθούν να είναι υψηλού επιπέδου.

Να αποτελούν top περιπτώσεις, τόσο ο αριστερός ακραίος, όσο και ο δεξιός.

Δε θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές γι’ αυτές τις θέσεις που θα τους λείπει έστω κι ένα στοιχείο απ’ αυτά που θέλει ο Ουρουγουανός προπονητής.

Αντιθέτως, ο στόχος είναι οι εξτρέμ που θα ντυθούν στα πράσινα να έχουν όλο το «πακέτο» (γκολ, ταχύτητα, ένας εναντίον ενός).

Από την συνέντευξη Τύπου ο Αλόνσο μίλησε με τα καλύτερα για τον Φώτη Ιωαννίδη. Τον γουστάρει πάρα πολύ και συμφωνεί με την διοίκηση, ότι αυτό το καλοκαίρι δεν πρέπει να πουληθεί. Ο Αλόνσο πιστεύει, ότι ο Ιωαννίδης μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά την σεζόν που έρχεται και ανυπομονεί να τον έχει στην διάθεσή του, διότι ο τραυματισμός στον ώμο θα τον αφήσει κάποιες ημέρες εκτός προπονήσεων.

Ο Αλόνσο-το είπε κιόλας στη συνέντευξη Τύπου- έχει πλήρη άποψη του ρόστερ και πιστεύει, ότι η ομάδα δεν θέλει ράβε-ξήλωνε, αλλά έχει μία πολύ καλή βάση από παίκτες, που θα πρέπει να ενισχυθεί με πολύ ποιοτικούς παίκτες, που θα έρθουν το καλοκαίρι. Μάλιστα επειδή έχει εξαιρετικούς συνεργάτες, και ο ίδιος έχει άποψη για τους παίκτες και μάλιστα ξέρει πολλούς πως έπαιζαν πριν έρθουν στον Παναθηναϊκό. Και πιστεύει, ότι υπάρχουν παίκτες, που δεν έχουν παίξει ούτε το 20% από αυτό, που μπορούν. Και αυτό θα φανεί στην πορεία.

Φυσικά άλλο η εικόνα από τα dvd και άλλο οι προπονήσεις κάθε μέρα. Για αυτό από αύριο και κυρίως στο βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Αλόνσο θα μάθει και θα δει όλους τους παίκτες και αν προκύψει και άλλη ανάγκη στην πορεία για ενίσχυση θα γίνει.

*Δεν βλέπω μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία να γίνεται μεταγραφή εκτός αν προκύψει εξέλιξη στο θέμα του αριστερού μπακ, που θα είναι η πρώτη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει ειδικά στα εξτρέμ πολύ καλούς παίκτες, που δεν είναι εύκολο να έρθουν μέσα Ιουνίου. Φυσικά στόχος είναι ο ένας τουλάχιστον εξτρέμ να είναι διαθέσιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 25 Ιουλίου. Γενικά μία -τουλάχιστον- μεταγραφή στιλ Μπερνάρ θα γίνει. Το πότε δεν το ξέρω αλλά θα γίνει

Ο Αράο μέσα στον σχεδιασμό για τις ανανεώσεις

Previous article

«Κρούση» για Μαντζούκα! – Τι ισχύει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.