0

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιμένει ότι ο βασικός «κορμός» δεν παραχωρείται και θα μείνει για χρόνια στο Κορωπί, με τον Γουίλιαν Αράο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το πλάνο των «πράσινων».

Όταν από τον Παναθηναϊκό διατρανώνουν πως οι παίκτες του βασικού «κορμού» δεν παραχωρούνται, με εξαίρεση… εξωφρενικές προτάσεις, το εννούν πλήρως. Με τη σκέψη των περισσότερων φιλάθλων να εστιάζεται στον Φώτη Ιωαννίδη και στον Άνταμ Τσέριν. Όχι άδικα, αφού είναι διεθνείς, εξελίξιμοι και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Ωστόσο, αυτοί οι δύο δεν είναι οι μόνοι. Για παράδειγμα, ο Γουίλιαν Αράο ήταν πέρυσι ο πιο αξιόπιστος σε απόδοση, ποδοσφαιριστής στον μεσοαμυντικό «άξονα». Ο Βραζιλιάνος είτε έπαιζε ως αμυντικός χαφ, είτε ως στόπερ, ανέβασε επίπεδο την ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Ο Αράο θεωρείται από τον Ντιέγκο Αλόνσο αναπόσταστο κομμάτι του «κορμού». Έτσι και αλλιώς, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν συζητούσε την πώληση του 32χρονου άσου σε κρούσεις που δέχτηκε από τη Βραζιλία, αλλά ανάλογη είναι η εισήγηση του Ουρουγουανου προπονητή, ο οποίος υπολογίζει πλήρως στον παίκτη.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να μιλήσουν αναλυτικά με την πλευρά του Αράο για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού να λήγει στις 30 Ιουνίου του 2025. Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τον Αράο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και το έχουν εκφράσει στον παίκτη.

Ασφαλώς, έχει σημασία τι επιθυμεί ο Αράο. Εάν θα ήθελε να επαναπατριστεί μετά από τρία χρόνια ξενιτεμού στην Ευρώπη ή να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Μέχρι σήμερα, είναι γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του για το μέλλον, παρότι έχει δηλώσει ότι απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα και ταυτίζεται με τους πρωταγωνιστικούς στόχους του συλλόγου.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι πως στη διάρκεια του καλοκαιριού, τα στελέχη του Τριφυλλιού θα έχουν μία επαφή με τους εκπροσώπους του Αράο, για να διερευνήσουν τις απαιτήσεις τους. Ούτως ώστε έπειτα να προχωρήσουν σε συζητήσεις, εφόσον επικρατεί σύγκλιση απόψεων…

 

Παναθηναϊκός Aktor: Γιατί ο Τζόρνταν Λόιντ του… κολλάει γάντι

Previous article

Ο τελειομανής Ντιέγκο Αλόνσο και οι top εξτρέμ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.