0

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, έχει συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τον Μεξικανό μέσο της Κρουζ Αζούλ, Τσάρλι Ροντρίγκεζ, ο οποίος απασχόλησε το Τριφύλλι ένα χρόνο πριν!

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποτελεί μία πολύ μεγάλη κοινότητα με εκατομμύρια μέλη. Ωστόσο, συχνά οι συνδέσεις το καθιστούν πολύ μικρότερο απ’ ότι φανταζόμαστε… Για παράδειγμα, ένας από τους αγαπημένους παίκτες του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος το καλοκαίρι του 2023 απασχόλησε μεταγραφικά τους «πράσινους».

Ο λόγος για τον Τσάρλι Ροντρίγκεζ, τον Μεξικανό μέσο της Κρουζ Αζούλ. Από το Τριφύλλι διαπραγματεύτηκαν την απόκτηση του τον Ιούνιο του 2023, όμως το οικονομικό σκέλος κρίθηκε ασύμφορο, παρότι ο διεθνής χαφ πληρούσε τα χαρακτηριστικά που είχε ορίσει τότε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον box-to-box που χρειαζόταν.

Κατά σύμπτωση, το «οχτάρι» που άρεσε τότε στον Σέρβο, έχει δουλέψει με απόλυτη επιτυχία υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο. Του επόμενου στο πόστο του Γιοβάνοβιτς στο «Γεώργιος Καλαφάτης», μετά την παρεμβολή των Φατίχ Τερίμ και του Χρήστου Κόντη ως υπηρεσιακού τεχνικού στο φινάλε.

Ο Αλόνσο και ο Τσάρλι Ροντρίγκεζ συνεργάστηκαν στη μεξικανική Μοντερέι. Μαζί στέφθηκαν πρωταθλητές Βορείου και Κεντρικης Αμερικής, κατακτώντας το CONCACAF Champions League της σεζόν 2018-2019. Ένα σημαντικό τρόπαιο στην καριέρα αμφότερων.

Με τον Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία της Μοντερέι, ο Μεξικανός χαφ αγωνίστηκε σε 54 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4.057 λεπτά), σκόραρε 2 γκολ, μοίρασε 9 ασίστ και ήταν από τους στυλοβάτες σε μία παραγωγική περίοδο για το club. Με την καριέρα του παίκτη να εκτοξεύεται σε αξία και σε αναγνώριση, κάτι που έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Τσάρλι Ροντρίγκεζ αρκετές φορές στις δηλώσεις του στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το παρελθόν δείχνει κάτι για το μέλλον; Άγνωστο, προς το παρόν. Το όνομα του Τσάρλι Ροντρίγκεζ αναγράφεται στην ατζέντα του Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ αναμφίβολα η εισήγηση του Ντιέγκο Αλόνσο θα ήταν θετική. Για την ώρα, ο Ουρουγουανός head coach θα αξιολογήσει τους παίκτες στην προετοιμασία, κυρίως τον Τόνι Βιλένα ο οποίος τελικά είχε αποκτηθεί αντί του Ροντρίγκεζ και μετά θα εισηγηθεί για μεταγραφή κεντρικού μέσου…

 

Νικολογιάννης: «Απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»

Previous article

Μαθήματα Αταμάν πώς σε μια χρονιά φτιάχνεις ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.