0

Ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει εντός των ημερών τις συμφωνίες με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και τον Γιάννη Κώτσιρα, περιμένει τη θετική απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ ο Αλέξις Σάντσες δεν φαίνεται να βρίσκεται στην εξίσωση.

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, επαναφέρει σε πρώτο πλάνο την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Για τον οποία ο Ουρουγουανός προπονητής έχει συγκατατεθεί, ζητώντας μερικές προσαρμογές με βάση τα δικά του «θέλω». Γιατί έχει σημασία το ρόστερ να υπηρετεί το αγωνιστικό στυλ στο οποίο θα δουλέψει ο 49χρονος προπονητής.

Η επόμενη κίνηση που θα προβεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα. Ο διεθνής δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει στο οικονομικό και στη διάρκεια και περιμένει το τυπικό σκέλος. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στις επόμενες μέρες, με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, μάλλον πριν την έναρξη της προετοιμασίας τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση με τη Σπέτσια για την αγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Το Τριφύλλι θα πληρώσει περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ, η ιταλική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15% και ο Πολωνός γκολκίπερ θα υπογράψει για τρία χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, η παραμονή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έκλεισε αμετάκλητα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο Τούκου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις σύντομες διακοπές του και τώρα ως ελεύθερος θα επιλέξει τον επόμενο προορισμό του, αφού η εκκρεμότητα του διευθετήθηκε.

Στα μεταγραφικά, προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελεί ο Δημήτρης Γιαννούλης. Στέλεχος της ΠΑΕ είχε επαφή με την πλευρά του διεθνούς αριστερού μπακ, μετέφερε την άκρως δελεαστική πρόταση του Τριφυλλιού και εκτιμά πως σύντομα θα έχει θετική απάντηση. Ο Γιαννούλης εξαντλεί τα περιθώρια για μία ευκαιρία στην Premier League, αλλά δίχως ανταπόκριση έως σήμερα.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου τσεκάρει την αγορά για έναν πρωτοκλασάτο αριστερό εξτρέμ, για να αναπληρώσει την απώλεια του Μπερνάρ. Αυτός δεν φαίνεται να είναι ο Αλέξις Σάντσες, αφού έτσι και αλλιώς ο Χιλιανός δεν είναι winger. Το βέβαιο είναι ότι ο ακραίος επιθετικός που θα αποκτηθεί, θα είναι μία ακριβή κίνηση.

Έγινε θέμα στην Ουρουγουάη η παρουσίαση του Αλόνσο και μια … ιδιαίτερη απάντηση του!

Previous article

Το μήνυμα της συντρόφου του Ναν μετά τη μαγική εμφάνισή του στο ΣΕΦ (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.