0

Η νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Game 4 της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League, ήταν από μόνη της τεράστια.

Τόσο γιατί προήλθε σε μια άκρως… ασφυκτική κατάσταση για τον Παναθηναϊκό (μιας και αν έχανε οι «ερυθρόλευκοι» έπαιρναν το πρωτάθλημα) όσο και γιατί ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του έπρεπε να υπερκεράσουν και τα εμπόδια της διαιτητικής τριάδας των Παπαπέτρου, Θεονά και Μαγκλογιάννη.

Οι τρεις διαιτητές θα μείνουν στην ιστορία του μπάσκετ, λόγω της χείριστης απόδοσής τους, την οποία ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο και έμεινε ζωντανός στο ματς… μέχρι τέλους.

Και αυτό δεν είναι ένα συμπέρασμα που προκύπτει από όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ή οι υγιείς φίλαθλοι του αθλήματος. Είναι κάτι που προκύπτει και από όσα υποστηρίζουν και οι ίδιοι φίλοι του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό πως αν κάνει κανείς ένα απλό σκρολάρισμα στο «X» θα βρει πάρα πολλές «ερυθρόλευκες» παραδοχές τόσο για την αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού όσο και για τη σκανδαλώδη εύνοια των διαιτητών στον Ολυμπιακό.

Δείτε και θα καταλάβετε:

6
τουιιιιι
τουιιιι
τουιιι
τουιι
τουι

 

Sold Out ο 5ος τελικός στο ΟΑΚΑ!

Previous article

Χαίρεται η Ελλάδα που ‘χει τέτοια ομάδα, ντρέπεται η Ελλάδα που ‘χει τέτοια ΚΕΔ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.