0

Ο Παναθηναϊκός Aktor πήρε το πιο μάγκικο διπλό της ιστορίας του στο ΣΕΦ, αποδεικνύοντας πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν τα βάζει μόνο με το ανθεκτικό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και με ολόκληρο το… σύστημα.

Ένας στους τρεις Έλληνες είδε την 4η περίοδο από το ντέρμπι της ντροπής στην έδρα των Πειραιωτών και προφανώς δεν υπάρχει για κανέναν η δικαιολογία «δεν γνώριζα», «δεν είδα», «δεν άκουσα».

Η Ελλάδα είδε σε live μετάδοση μια ντροπιαστική προσπάθεια αναχαίτισης του «τριφυλλιού», αλλά και την παλικαρίσια προσπάθεια των παικτών του Εργκίν Αταμάν, οι οποίοι ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και πλέον έχουν το ματς του τίτλο στο ΟΑΚΑ.

Και επειδή το βίντεο μπορεί να περιγράψει όσα δεν γράφονται σε… χίλιες λέξεις, ας «πέσει» η εικόνα και ο ήχος από το Game 4. Το 6λεπτο βίντεο των «οργίων», σε ένα ντέρμπι που στιγμάτισε τον ελληνικό αθλητισμό. Ένα παιχνίδι που πέρασε στην ιστορία ως το ματς της μεγαλύτερης ντροπής, όπως αναφέρθηκε.

Τι σφύριξαν οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης, Θεωνάς και γιατί προκλήθηκε η κοινή γνώμη σε ακραίο βαθμό; Οι απαντήσεις στις οθόνες σας μέσα σε 6 λεπτά…

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Ο Χουάντσο, αυτή η μπασκετική καψούρα

Previous article

Η νέμεση έρχεται πάντα και για όλους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.