0

Δεν σταματούν να χτυπούν την πόρτα του Παναθηναϊκού οι ατζέντηδες για να προωθήσουν τους πελάτες τους στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Άπαντες έχουν αντιληφθεί πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν βγει στην αγορά για την εύρεση δύο ακραίων επιθετικών.

Μετά την αποχώρηση των Μπερνάρ και Παλάσιος ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη για να ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr στα χέρια του Παναθηναϊκού βρίσκεται το όνομα του Γιόσιπ Μπρέκαλο της Φιορεντίνα.

Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Χάιντουκ Σπλιτ του Ζβόνιμιρ Σάρλια (αγωνίστηκε και ο Λάσλο Κλεϊνχέισλερ ως δανεικός για έξι μήνες) και σημείωσε στο πρωτάθλημα της Κροατίας 2 γκολ και 8 ασίστ σε 14 συμμετοχές.

Σε ηλικία 20 ετών στη Βόλφσμπουργκ κοστολογήθηκε από το Transfermarkt στα 15 εκατ. ευρώ, πλέον, αν και νεαρός, η αξία του «έπεσε» αισθητά στα 3,5 εκατ. ευρώ. Από το 2018 έχει παίξει για την Εθνικής Κροατίας 35 φορές έχοντας πετύχει 4 γκολ.

Οι «πράσινοι» δεδομένα θα ψάξουν δύο «υπερβάσεις» στις συγκεκριμένες θέσεις με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες μέρες το Τριφύλλι συνδέθηκε με την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες της Ίντερ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο Μιλάνο.

 

Επικός Γιαννακόπουλος σε Γκραντ, Ναν, Λεσόρ και… όχι μόνο: «Πως τους γ@@@ όλους έτσι!» (Vid)

Previous article

Sold Out ο 5ος τελικός στο ΟΑΚΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.