0

Στο Μεξικό υπάρχει εκτενές δημοσίευμα για την υπόθεση του Ουριέλ Αντούνα, που φέρεται να απασχολεί εκ νέου τον Παναθηναϊκό και… όχι μόνο!

Ο Μεξικανός εξτρέμ αποτέλεσε βασικό στόχο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το «Τριφύλλι», δίχως τελικά να φορέσει την πράσινη φανέλα. Αντιθέτως συνέχισε στην Κρουζ Αζούλ, πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν και το όνομά του συνδέεται και πάλι με τους «πράσινους».

Το «vamoscruzazul.bolavip.com» δημοσίευσε σήμερα ένα εκτενές κείμενο για το μέλλον του 26χρονου αθλητή, το οποίο αναφέρεται φυσικά στο ενδιαφέρον που είχε δείξει για αυτόν ο Παναθηναϊκός αλλά και την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Επισημαίνεται παράλληλα ότι αυτή την φορά υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που τον θέλει, η οποία δεν είναι το «Τριφύλλι», αλλά ούτε και η ΑΕΚ του Πινέδα!

Τονίζεται βέβαια το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Clausura με 8 γκολ, παρ’ ότι αγωνίζεται ως εξτρέμ και όχι στην κορυφή της επίθεσης. Η επίδοση αυτή δεδομένα έχει ανεβάσει την τιμή του, ενώ πρόθεση της Κρουζ Αζούλ είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο και όχι να τον παραχωρήσει.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα αποτελεί μια προοπτική για τον παίκτη, αν και δεν είναι η πιο δελεαστική, όμως η μεξικανική ομάδα σίγουρα δεν θα του κάνει καθόλου εύκολη την αποχώρηση αυτή την μεταγραφική περίοδο.

«Πρόσφατα, ο Αντριάν Εσπάρτσα Οτέο αποκάλυψε ότι η Ελλάδα δείχνει ξανά έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα. Ωστόσο, αυτή την φορά δεν είναι ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ του Πινέδα. Ο δημοσιογράφος του TUDN υπονόησε ότι είναι είναι πολύ δύσκολο να καρποφορήσει το ενδιαφέρον γιατί ο παίκτης αξίζει πολλά χρήματα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Είναι γεγονός ότι ο Αντούνα έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο για τον Μαρτίν Ανσέλμι αλλά για την Κρουζ Αζούλ. Για αυτό τον λόγο, ο Ιβάν Αλόνσο θέλει να βρει τρόπο για να φτάσει σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, ώστε να τον απολαύσει για πολύ περισσότερο. Ο αθλητικός διευθυντής έχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και για αυτό έχει ήδη ανανεώσει τους Ιγκνάσιο Ριβέρο και Μαρτίν Ανσέλμι. Ο σκοπός είναι να φτιαχτεί μια βάση ώστε η ομάδα να παλεύει για τον τίτλο για αρκετά χρόνια.

Το μεγάλο πρόβλημα με την παραμονή του “μάγου” είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει πολλές φορές ότι θέλει μια νέα ευκαιρία στην Ευρώπη. Είναι αλήθεια ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο ελκυστικό, αλλά είναι μια ευρωπαϊκή λίγκα όπου άλλοι Μεξικανοί διακρίθηκαν. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι η Κρουζ Αζούλ δεν θα του το κάνει εύκολο να αποχωρήσει αυτή την μεταγραφική περίοδο» καταλήγει το δημοσίευμα.

Αξίζει να το διαβάσεις: Όσα πρέσβευε η έννοια «παράγκα» στο ποδόσφαιρο, πρεσβεύει το «μέχρι τέλους» στο μπάσκετ!

Previous article

Επικός Γιαννακόπουλος σε Γκραντ, Ναν, Λεσόρ και… όχι μόνο: «Πως τους γ@@@ όλους έτσι!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.