0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιωάννη Βρούτση, τον Βαγγέλη Λιόλιο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να δώσουν μήνυμα ενότητας του μπάσκετ, επισημαίνοντας ότι είδα τη μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιωάννη Βρούτση, τον Βαγγέλη Λιόλιο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να δώσουν μήνυμα ενότητας του μπάσκετ και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το αν έχει πρόβλημα το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Εγώ σήμερα είδα τη χειρότερη σφαγή που έχω δει όσο παρακολουθώ μπάσκετ. Δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω, έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους. Σε λίγες μέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και την τρίτη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Έχω πάρα πολλά παράπονα από όλους. Δικαιολογημένα αδικαιολόγητα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Εγώ θα ήθελα να ζητήσω σττον τελευταίο αγώνα να είναι καλεσμένος ο πρωθυπουργός, ο υπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα. Και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να δώσουμε μια ενιαία εικόνα του ελληνικού μπάσκετ, και ότι όντως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε όπως λέει κι ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του και να παίζεται το μπάσκετ εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Όλοι μαζί. Να δούμε τί γίνεται σε αυτό το ελληνικό μπάσκετ; Κι αν δεν είναι να τα φτιάξουμε, να δώσουμε εμείς το μήνυμα όλοι μαζί.”

Πηγή: newspao.gr

 

Το τρίπτυχο του Αλόνσο, η αναγκαία ενίσχυση και οι εξελίξεις με Γιαννούλη

Previous article

Πέντε φιλικά τεστ ο Παναθηναϊκός πριν την «μάχη» του Europa League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.