0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media, σχολίασε την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποδέχτηκε την τιμωρία απαγόρευσης εισόδου από τα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες, ωστόσο, επεσήμανε πως ο Αθλητικός Δικαστής δεν έδειξε την ίδια αυστηρότητα προς την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Σε πολύ ήρεμο τόνο ο «DPG» δήλωσε ότι ορθώς τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή – αν και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πέφτει στα μαλακά – και έδωσε το σύνθημα για το 2-2 στη σειρά των τελικών της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τιμωρήθηκα λοιπόν με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Και να σας πω κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτές τις εκφράσεις, ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα Λιόλιος, ΕΟΚ, ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το Στοίχημα.

Πάλι, όμως, δύο μέτρα και δύο σταθμά, έτσι; Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια, που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν και δεν τον τιμωρεί κανένας. Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στον ξύλο και δεν τον τιμώρησε κανένας.

Εμένα τιμωρείτε; Ξαναλέω, καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας; Δεν πειράζει, θα κάτσω να το δω σπιτάκι μου με το γάτο μου. Θα έρθει ο Αταμάν, ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Χουάντσο, ο Γκραντ, ο Μήτογλου, ο Κώστας. Θα σας διαλύσουν και θα το φέρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ για 5ο παιχνίδι. Εγώ θα κάθομαι πάνω στο VIP Bar να το βλέπω. Και θα καπνίσω και το πούρο που είχα υποσχεθεί για το ευρωπαϊκό.

Αυτό το μεγάλο κύπελλο που προσπαθείτε να πάρετε χρόνια, αλλά δεν μπορείτε. Γιατί φτάνετε πάντα μέχρι το τέλος. Μέχρι το τέλος μόνο ο δυνατός. Και έγινε και η τιμωρία 3 ώρες πριν τον αγώνα, όλοι καταλαβαίνουμε μάλλον το γιατί…»

 

 

 

Ξεκάθαρες ιδέες, «οικογένεια» και αλλαγή ταυτότητας

Previous article

Η υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ από διαπιστευμένους της ΚΑΕ Ολυμπιακός! (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.