0

Η απουσία από τους τίτλους αλλά και τα ευρωπαϊκά «σαλόνια» τα προηγούμενα χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει μειονεκτική θέση όσον αφορά τον μεταγραφικό τομέα και να χάσει παίκτες που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να διατηρήσει, ή έστω να πουλήσει σε πολύ υψηλότερες τιμές.

Από την εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτή η τακτική έχει αλλάξει και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η υπόθεση του Φραν Βέλεθ, όταν οι «πράσινοι» απέρριψαν την πρώτη πρόταση που έγινε για τον Ισπανό στόπερ και τελικά τον παραχώρησαν μόνο όταν ικανοποιήθηκαν σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμα πιο ξεκάθαρα ωστόσο είναι τα πράγματα φέτος, με δύο υποθέσεις να αποδεικνύουν την αλλαγή στάσης του «Τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, εδώ και πολλές ημέρες υπάρχει στο προσκήνιο τόσο το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Άνταμ Τσέριν, όσο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη. Οι Κροάτες κατέθεσαν κι επίσημη πρόταση χτες, όπως έγινε γνωστό, ενώ οι Πορτογάλοι φέρονται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Α Bola» να έπραξαν σήμερα το ίδιο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάθετος και τα 2 εκατ. της Ντιναμό τα απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, δίχως να μπει καν σε ουσιαστικές συζητήσεις. Όσον αφορά τον Έλληνα επιθετικό, κόντρα σε όσα αναφέρουν καθημερινά οι Πορτογάλοι, ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει πως δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, αφού θέλει να «χτίσει» πάνω του για τα επόμενα χρόνια. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει αυτό είναι να έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ μια… εξωπραγματική πρόταση, πολύ πάνω από τα 20 εκατ. στα οποία θεωρούν στην Ιβηρική ότι μπορεί να υπάρξει «deal».

Αυτό που προκύπτει πάντως με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι το «Τριφύλλι» δεν πρόκειται να χάσει παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο, εφόσον αυτός υπολογίζεται και η ομάδα δεν ικανοποιηθεί στο 100% οικονομικά.

 

Γιαννακόπουλος: «Γι’ αυτό δεν θέλετε να έρθω, τόσο γυναικάκια είστε; Επίθεση από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού στην αποστολή»

Previous article

Τα παιχνίδια της μοίρας: Όταν ο Παλάσιος έπαιζε για τον Αλόνσο και έβαζε… καρέ τερμάτων! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.