0

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος κερδίζοντας με 1-0 τον Άρη στον τελικό, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της επόμενης σεζόν, με την ομάδα να συμμετέχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι «πράσινοι» ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο από τα τέλη Ιουλίου, με το πρώτο ματς για τα προκριματικά να γίνεται στις 25 Ιουλίου και την ρεβάνς να λαμβάνει χώρα την 1η Αυγούστου. Με αυτά τα δεδομένα, είναι σαφές πως ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει δύσκολο έργο μπροστά του για το επόμενο διάστημα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανακοινώθηκε κι επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ χτες, έχει ήδη διαμορφώσει πλήρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας και είναι έτοιμος να «τρέξει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό τόσο σε επίπεδο μεταγραφών, όσο και σε επίπεδο ανανέωσης.

Η προετοιμασία του συλλόγου ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο Αλόνσο έχει πιάσει ήδη δουλειά, αφού δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο. Το κίνητρό του είναι τεράστιο, ο ίδιος θέλει πολύ να πετύχει και να κατακτήσει τίτλους και πολύ πριν το αγωνιστικό κομμάτι, το έργο του ξεκινάει σε μεταγραφικό επίπεδο και στο κομμάτι διαμόρφωσης του ρόστερ

Υπάρχει νέο πρόβλημα με την στατικότητα του ΟΑΚΑ;; (Vids)

Previous article

«Έλληνας η πρώτη μεταγραφή του Αλόνσο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.