0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές είχαν έναν έντονο διάλογο κατά την διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για το Game 4 του ΣΕΦ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρώτησε τον Αθλητικό Διευθυντή των «ερυθρόλευκων» γιατί έχουν στραφεί απέναντι του οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, κάνοντας αναφορά και στο «κόψιμο» των δημοσιογράφων από το «ερυθρόλευκο» τσάρτερ, με τον Χρήστο Μπαφέ να επιβεβαιώνει το γεγονός τονίζοντας ωστόσο πως η κόντρα δεν έχει να κάνει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως πρόσωπο, αλλά με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τις πράξεις του.

«Οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν σηκώνουμε σκόνη. Επίσης όταν λες για τους δημοσιογράφους δε στα μετέφεραν καλά. Δεν τους κόψαμε γι’ αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Χρήστου Μπαφέ.

Γιαννακόπουλος για το Game 4: «Θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος τους – Περιμένω από τον Ολυμπιακό να μας σεβαστεί»

Previous article

Αυτοί θα σφυρίξουν αύριο στο ΣΕΦ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.