0

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει ο Ντιέγκο Αλόνσο και εξήγησε τι οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πρόσληψή του.

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή πλέον, κατέληξε στον Ντιέγκο Αλόνσο. Από την στιγμή που βγήκε το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι οποιοσδήποτε θα είχε θέμα και ο κόσμος θα το αντιμετώπιζε αρνητικά. Ο Αλόνσο μιλάει εδώ κι έναν μήνα περίπου με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η βασική του επιλογή μέχρι να εμφανιστεί ο Σάρι, ο Παπαδημητρίου μιλούσε μαζί του. Από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί η συμφωνία μαζί του για δύο χρόνια. Ο Αλόνσο έχει τρομερή «δίψα» για να πετύχει και να σβήσει την κακή του παρουσία στη Σεβίλλη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό παντού, πλην Ευρώπης, πάντως. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο, η επιλογή του φέρει την σφραγίδα του Παπαδημητρίου», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι «πράσινοι» έψαχναν για έναν προπονητή που θα έχει κάνει πρωταθλητισμό, που θα δίνει μεγάλο βάρος στην καλή φυσική κατάσταση, θα παίζει γρήγορα και επιθετικά, στοιχεία που εκτιμούν ότι έχει ο Ουρουγουανός τεχνικός εξ ου και ήταν η πρώτη τους επιλογή.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Γιαννούλη για κάνα δεκαήμερο ακόμα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πάει στην προετοιμασία χωρίς αριστερό μπακ.

Και αναφέρθηκε στον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού», ο οποίος γίνεται -φυσικά- με την σύμφωνη γνώμη και του Αλόνσο.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ντιέγκο Αλόνσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα» (Vid)

Previous article

Η «πράσινη» ανωτερότητα οδήγησε σε «ερυθρόλευκο»… μπλακ άουτ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.