0

Τι πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Ουρουγουανό να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του PAO TV.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα όσα ξέρει για τη νέα του ομάδα, τα στοιχεία που θέλει να εισάγει στο παιχνίδι της αλλά και τη… ρεβάνς που ψάχνει μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, τον πλέον σπουδαίο στη χώρα. Ξέρω ότι την τελευταία τριετία πήρε δύο φορές το Κύπελλο.
Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το κατακτήσουμε.

Έχω δει ολα τα ματς του Παναθηναϊκού. Και με προπονητή τον Γιοβάνοβιτς και με τον Τερίμ. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, βρέθηκε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τελικά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα έχει μία καλή βάση, την οποία σκοπεύουμε να βελτιώσουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Πρόκειται για πολύ μεγάλη ομάδα. Ήταν πρόκληση να αναλάβω ομάδα με στόχους πρωταθλητισμού. Το ήθελα πολύ, είμαι ένας προπονητής που παίζει για τίτλους και μου αρέσει η ομάδα μου να πρωταγωνιστεί. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκος έχει 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, οπότε για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κυνηγήσω την κατάκτηση του τίτλου.

Και κάτι ακόμα. Με κάλυψε απόλυτα το πλάνο που μου παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής και τα λόγια που μου είπε ο πρόεδρος της ομάδας. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θέλω να υπηρετήσω με μεγάλη χαρά.

 

 

Όλα για όλα από τον Παναθηναϊκό για Γιαννούλη – Σκέφτεται σοβαρά το «ναι» ο παίκτης!

Previous article

Νικολογιάννης: «Έχει τρομερή δίψα να πετύχει στον Παναθηναϊκό ο Αλόνσο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.