0

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Έλληνα αριστερό μπακ και το δείχνει, αναμένοντας την απάντησή του όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Νούμερο ένα προτεραιότητα συνιστά για τον Παναθηναϊκό και τον νέο προπονητή του, Ντιέγκο Αλόνσο, η απόκτηση αριστερού μπακ. Ως γνωστόν, πρώτη επιλογή για τη θέση είναι εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον οποίο μάλιστα οι επαφές έχουν ήδη γίνει σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει στον διεθνή μπακ την καλύτερη οικονομικά πρόταση που έχει στα χέρια του και όπως φαίνεται, οι «πράσινοι» είναι στο μυαλό του η πρώτη επιλογή αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα! Ταυτόχρονα, η παρουσία ΜπακασέταΙωαννίδη έχει παίξει κι αυτή σημαντικό ρόλο, στο να καταστεί το «Τριφύλλι» εγχώριο φαβορί για την υπογραφή του.

Το πρόβλημα εδώ, έχει να κάνει με τα χρονικά περιθώρια. Ο Χουάνκαρ αποχώρησε ως ελεύθερος, ο Μλαντένοβιτς είναι με τη Σερβία στο Euro, άρα ο Παναθηναϊκός ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του και ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού προκριματικού που δίνει στις 25 Ιουλίου, δεν έχει ουσιαστικά αριστερό μπακ στο ρόστερ του.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι η ΠΑΕ θέλει την απάντηση του Γιαννούλη όσο το δυνατόν γρηγορότερα, σε ένα διάστημα όμως που ο παίκτης έχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ χρονικά, με τον Παναθηναϊκό να έχει καλές πιθανότητες για την πραγματοποίηση του deal!

Ένας “Ανεμοστρόβιλος” για τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Ντιέγκο Αλόνσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.