0

Εποχή Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Τριφυλλιού και σηκώνει μανίκια εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για το βιογραφικό του 49χρονου προπονητή και τις συστάσεις που τον συνοδεύουν, υπάρχουν ουκ ολίγες αναφορές από την στιγμή που κυκλοφόρησε το ανοιχτό…κανάλι και προϊόντος του χρόνου ανακοινώθηκε ο «γάμος» (α λα ελληνικά) με τους «πράσινους».

Ο άλλοτε…δικός μας, Σέρχιο Μαρκαριάν κοουτσάρισε στο μακρινό παρελθόν το Τριφύλλι και εσχάτως δίνει το δικό του στίγμα με επίκεντρο τη συμφωνία του κλαμπ με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

«Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκατσε πιο παλιά στον πάγκο της Εθνικής Ουρουγουαής, την πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κι αυτό είναι κάτι που ασφαλώς κι έχει τη σημασία του.

Η Ουρουγουάη είναι μια χώρα μόλις 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων, ωστόσο προσωπικά θεωρώ πως είναι η κορυφαία χώρα στον ποδοσφαιρικό χάρτη και διαθέτει μια σπουδαία προπονητική σχολή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποτελεί προϊόν αυτής της σχολής…» τόνισε αρχικά ο Σέρχιο Μαρκαριάν και πρόσθεσε:

«Πέρα από την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου της χώρας από την οποία κατάγεται κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αλόνσο που έρχεται για πρώτη φορά να δουλέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα θα χρειαστεί ένα χρόνο προσαρμογής. Για μένα πριν από πολλά χρόνια δεν ήταν δύσκολο ως προπονητής του Ιωνικού να προσαρμοστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και με το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού».

Η «πράσινη» ανωτερότητα οδήγησε σε «ερυθρόλευκο»… μπλακ άουτ

Previous article

Αλόνσο: «Εάν είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι για τους εχθρούς μας»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.