0

Όπως σας αναφέραμε πρόσφατα ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει προπονητή. Το ποιον το μάθαμε ουσιαστικά και τυπικά σήμερα.

Ο Σάρι δεν πείστηκε από την εμβέλεια του πρωταθλήματος, αν και τον «χρύσωσε» το τριφύλλι και έγινε σήριαλ χωρίς happy End. Ο Αλόνσο μιλούσε εδώ και ημέρες με τον Παναθηναϊκό.

Για να αποκαλυφθεί τελικά την Παρασκευή το βράδυ και να πάρει το χρίσμα επί της ουσίας τύπις την Κυριακή. Έκοψε στο παρά ένα στο νήμα

Η ζωή προχωράει όπως και οι συζητήσεις. Χρόνος όμως για την επιλογή δεν υπάρχει αρκετός. Ανανεώσεις μεταγραφές, προετοιμασία, πολλά μέτωπα ανοιχτά. Ο κόουτς αναμένεται άμεσα στη Ελλάδα, θα ενημερώσει με ακρίβεια η ΠΑΕ το ποτέ θα συμβεί αυτό! Και θα σηκώσει μανίκια ενόψει Αυστρίας και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιαννης Παπαδημητριου έχει προχωρημένες 1-2 περιπτώσεις αλλά όλα πρέπει να γίνουν Αρμονικά. Σε λίγες ημέρες αρκετές στοχευμένες κινήσεις. Για 4 ή 5 μεταγραφές μας είπαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Και μάλιστα το μπάτζετ φέτος θα είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεν πρόκειται να πέσει, επειδή δεν έκλεισε ο Σάρι! Συν ό,τι μέρος των χρημάτων του Σάρι , θα διατεθούν κι αυτά για μεταγραφές.»Ότι ζητήσεις θα το έχεις « , είπαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στον Ουρουγουανό , που έρχεται ως αύριο Ελλάδα και κλείνει για 2 συν 1 χρόνια.

Μετά το κλείσιμο των θέσεων στον άσο, και των δεξιών μπακ, Βαγιαννιδη, Κώτσιρα , Μπάλντοκ, το ρόστερ θα εμπλουτιστεί. Ο Γιαννούλης είναι πρώτο φαβορί στα αριστερά, εφόσον έρθει Ελλάδα! Θέλει Παναθηναϊκό. Θα κοιτάξουν – ενδεχομενος για στόπερ – για , μπακ , δυο δυνατά εξτρέμ, δεκάρι καλό και υπό προϋποθέσεις για επιθετικό οι πράσινοι! Αν έρθει κάποια πρόταση για Σπόραρ, μετά το Euro ή Γερεμεγεφ! Ο Παλάσιος δεν δέχεται το διετές συμβόλαιο και δεν συνεχίζει.

Στη λίστα του ο Ουρουγουανός, έχει ήδη δυο ονόματα σημειωμένα. Κρατήστε τα και θα επανέλθουμε.
Τον Σέζαρ Αραούχο το πρώτο όνομα , χάφ παίζει! Ο Φεντερίκο Βινιάς είναι ο δευτερος. Και τους δυο τους εκτιμάει ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Σεζάρ Αραούχο αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο MLS. O 23χρονος επιθετικός παίζει στην Ορλάντο σίτι και στην Εθνική Ουρουγουάη. Ο Αραούχο αυτή την στιγμή κοστολογείτε στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για τουλάχιστον δύο εξτρέμ με τον Ουριέλ Αντούνα να μην έχει βγει από το κάδρο.

Ο Μεξικανός εξτρέμ απασχολεί το Τριφύλλι αρκετές μεταγραφικές περιόδους, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως ο δρόμος είναι… ανοιχτός.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει περάσει αρκετά χρόνια της προπονητικής καριέρας του στο Μεξικό και φυσικά γνωρίζει τον Αντούνα. Όπως το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη πλευρά, με τον εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ να έχει εξαιρετική άποψη για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει αυτή τη φορά η περίπτωση του Αντούνα στο Τριφύλλι.

Γιαννακόπουλος: «Σχεδιάζω την αντεπίθεση για το 3-2!» (Vid)

Previous article

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.