0

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, έχοντας πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού και τις ανάγκες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε στην επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να καλύπτει πολλά από τα κριτήρια που είχε θέσει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Παπαδημητρίου για το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή της ομάδας.

Από την στιγμή που το σίριαλ με τον Μαουρίτσιο Σάρι δεν είχε happy end, ο Αλόνσο αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει, να σηκώσει μανίκια και να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Παρά το γεγονός πως το όνομά του προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής,  οι συζητήσεις του Παπαδημητρίου με τον Αλόνσο έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Μάλιστα, ο Αλόνσο έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της περσινής σεζόν, έχει απόλυτη γνώση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ξέρει τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της και έχει κάνει ήδη τις πρώτες του εισηγήσεις για τις μεταγραφές αλλά και για τα ανοιχτά μέτωπα τύπου Ντραγκόφσκι και Κώτσιρα που αναμένεται να κλείσουν με την παραμονή και των δύο παικτών, καθώς θα ολοκληρωθεί η αγορά του Πολωνού από την Σπέτσια και η ανανέωση συμβολαίου του Έλληνα μπακ.

Οπότε έρχεται απόλυτα προετοιμασμένος για τα όσα θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό.

 

Το δείπνο Αλαφούζου-Σάρι και τα οικογενειακά ζητήματα που έβαλαν φρένο σε ένα τεράστιο και πρωτόγνωρο deal!

Previous article

Ο Τσέριν δεν έχει καμία τάση φυγής!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.