0

Άρχισε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Γενικά στην Ελλάδα έχουμε πολλούς προπονητές (καφενείου, καναπέ κτλ) άρα κακός και αυτός με βάση τα λεγόμενα τους ,μη τσιμπάτε ρε μάγκες ούτε ο Αλμέιδα όταν ήρθε ήταν ο Γκουαρδιόλα ούτε ο Μεντιλίμπαρ όταν ήρθε έκλαψε η Μάντσεστερ Σίτι, υπομονή και στήριξη στην ΟΜΑΔΑ όχι στον Αλαφούζο!!! Μην ξεχνάτε ότι Ρανιέρι και Ρεχάγκελ κάποτε ήταν μυρωδιάδες για τους περισσότερους!!!

Πάντως τον άνθρωπο δεν τον ξέρω να πω την αλήθεια και μακάρι να βγει λίρα εκατό δεν είναι απίθανο… καλή επιτυχία…αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι από τις πρώτες μεταγραφές (που παίζουν τεράστιο ρόλο σε μια ομάδα) θα φανεί….

Γιατί κόπηκε από την Σεβίλλη ο Αλόνσο;;;

Δεν πήρε νίκη λέει με την Σεβίλλη που ανέλαβε Οκτώβριο και κράζουμε(λες και έχουν δει τα ματς της Σεβίλλης πχ το Σεβίλλη – PSV πως χάθηκε από 2-0 με αψυχολόγητη κόκκινη), αλλά ο Νίκο Κόβατς που από Δεκέμβρη μέχρι Μάρτη σε 15 αγώνες σταύρωσε μόνο μία νίκη είναι προπονητάρα, με ομάδα δική του στρωμένη πάνω από ένα χρόνο. Με τα δύο τσου-λου Αμερικής είναι καφετζής, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι προπονητάρα με τα 3 πρωταθλήματα Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό του Δώνη και του Μπόλονι, και την ΑΕΚ του Καρέρα, του Χιμένεθ και του Οφρυδόπουλου.

“Άσε τον Παπαδημητρίου να φέρει προπονητή” έλεγαν αντί για Σάρρι, και τώρα τα γυρίζουν, η χειρότερη επιλογή λέει. Δηλαδή με Βόκολο θα είμασταν καλύτερα. Λες και από τους “ακριβούς” προπονητές μας άρεσε κανένας, ο Σαμπάολι είναι “τρελός/κλόουν” δεν κάνει, ο Μπενίτεθ πρώην προπονητής, και θέλαμε μόνο Γκαγιάρδο που δεν έχει προπονήσει ποτέ Ευρώπη, αλλά πέρα αυτού παίρνει 15 εκατομμύρια δολλάρια τον χρόνο στην Αραβία και έχει ακόμα συμβόλαιο. Ερχόταν άνετα λέμε.

Μην τσιμπάτε όλοι με τα ονόματα κλπ, δεν πιάνουν πάντα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, οι μεταγραφές, το γενικότερο κλίμα και κουμάντο σε ένα σύλλογο, ο ανταγωνισμός κλπ. Πχ ο Μεντιλιμπαρ ήταν καλός για το Europa της Σεβίλλης αλλά πήγε να τη ρίξει κατηγορία στην Ισπανία, τι σημαίνει αυτό;; Ότι είναι κακός προπονητής;; Ο Αλμέιδα πέρυσι έβγαλε μάτια με το καινούριο στυλ ποδοσφαιρου που έφερε στην Ελλάδα και φέτος λέμε τι λάθη έκανε, τι σημαίνει αυτό ότι είναι άχρηστος;; Καθίστε να δούμε τι δουλειά θα κάνει και πως θα δέσει με τον Παναθηναϊκό και μετά να είμαστε καλά να τα σχολιάσουμε.. Υπομονή χρειάζεται…

ΥΓ. Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο!

Previous article

Άρχισαν τα σενάρια: Μορόν ως αντί-Σπόραρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.