0

Η αναμονή για τον Μαουρίτσιο Σάρι, φτάνει στο τέλος της. Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό έχει πρώτη επιλογή για τον πάγκο του τον σπουδαίο Ιταλό, γνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες στην υπόθεση. Αυτές ακριβώς που φανερώθηκαν και στις δηλώσεις που έκανε ο 65χρονος. Έτσι, παρά την αναμονή του «τριφυλλιού», παράλληλα έχουν προχωρήσει επαφές με άλλες λύσεις για τον πάγκο των «πράσινων». Βασικότερη εξ αυτών, ο Ουρουγουανός, Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο λατινομερικάνος που δούλεψε για ένα μικρό διάστημα (2 μήνες) στη Σεβίλλη μέσα στη σεζόν και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποτελεί ξεκάθαρα τη βασική επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχει προχωρήσει τις επαφές μαζί του μάλιστα, με τις συζητήσεις να είναι σε εξέλιξη εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Η περίπτωση του λατινοαμερικάνου τεχνικού, είναι αρκετά προχωρημένη και ουσιαστικά σε φάση κλεισίματος του deal, αν φυσικά είναι αρνητική η απάντηση του Σάρι. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να περιμένει τον Ιταλό και η δική του τελική απόφαση θα καθορίσει την επόμενη μέρα στον πάγκο των «πράσινων». Κάτι όμως που δε θα αργήσει, μια και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στα 49 του χρόνια έχει σημαντική εμπειρία από πάγκους, ενώ ήταν κι ο τεχνικός της Εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πριν από τη «σελέστε» είχε εργαστεί σε ομάδες όπως η Γκουαρανί, η Πενιαρόλ, η Πατσούκα, η Μοντερέι, αλλά και η Ίντερ Μαϊάμι.

Τα highlights από την δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τα όργια που έγιναν!

Previous article

Ακόμη ένας προπονητής στη λίστα του Παναθηναϊκού – Ποια ονόματα “παίζουν”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.