0

Mεγάλη ένταση επικράτησε στην 4η περίοδο και λίγο πριν το φινάλε του Game 2 των τελικών της Basket League. O Aϊζάια Κάνααν είχε ένα επεισόδιο με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Κώστα Σλούκα, με τον Αμερικανό γκαρντ να είναι αρκετά προκλητικός προς τους πράσινους και τον πάγκο του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα ο Κάνααν έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τον Κώστα Σλούκα με νόημα τα λεφτά, ενώ στην συνέχεια ο παίκτης του Ολυμπιακού έβρισε τον Εργκίν Αταμάν προκαλώντας την έκρηξη του.

Απέβαλε Αταμάν η Τσαρούχα για τις προκλήσεις του Κάνααν!

Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού ήταν άκρως προκλητικός και άνοιξε κουβέντα με τους Γκριγκόνις και Σλούκα, «τινάζοντας» το ματς στον αέρα.

Όταν ο Αταμάν του ζήτησε να σταματήσει να μιλάει, αυτός απάντησε και στον Τούρκο προπονητή, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση από την οποία τιμωρήθηκε… ο Αταμάν!

Η Τσαρούχα έδειξε δύο απανωτές τεχνικές ποινές στον «πράσινο» τεχνικό και τον έστειλε στα αποδυτήρια, την στιγμή που ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτά που έδιναν οι διαιτητές στο παρκέ.

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την διαιτησία (Vids)

Previous article

Ο Μπετσίροβιτς στην συνέντευξη Τύπου: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έδειξαν σεβασμό στον προπονητή μας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.