0

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για πρώτη φορά μετά την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο μέλλον του και ειδικότερα στις ιταλικές ομάδες.

Ο πρώην προπονητής της Λάτσιο, της Γιουβέντους και της Νάπολι μίλησε για την έλλειψη προτάσεων από ιταλικές ομάδες, υπονοώντας ότι νιώθει απογοήτευση που δεν τον έλαβαν υπόψη τους. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Μίλαν και η Φιορεντίνα ήταν δύο πρότζεκτ που θα του άρεσαν, αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί δεν κλήθηκε να συζητήσει μαζί τους ούτε για 15 λεπτά…

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να αναρωτηθώ. Δεν θα σας κρύψω ότι μερικά κλαμπ που δεν με αναζήτησαν με άφησαν λίγο απογοητευμένο, κάποιες καταστάσεις να σας πω την αλήθεια… Δεν λέω ότι έπρεπε να το κάνουν, αυτές είναι επιλογές που πρέπει να κάνει ένας σύλλογος, αλλά νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να με ακούσουν τουλάχιστον για ένα τέταρτο… Είναι κάτι που δεν μπορώ να επηρεάσω ή μάλλον μπορώ να επηρεάσω αν καταλάβω γιατί», είπε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν εννοεί τις Μίλαν και Φιορεντίνα: «Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά είναι δύο περιπτώσεις που κατά τη γνώμη μου ήταν κατάλληλες για μένα», απάντησε ο Ιταλός τεχνικός.

Ρωτήθηκε για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους και ανέφερε: «Ελπίζω το συντομότερο δυνατό, πέρασα δύο μήνες που είχα οικογενειακά προβλήματα και χρειαζόμουν ξεκούραση, δεν είχα μεγάλη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα, η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω και μπορεί αυτό να συμβεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή το να βρω μία πρόταση από την εγχώρια αγορά είναι δύσκολο, αλλά δυσκολεύομαι κιόλας να φύγω για το εξωτερικό. Όσον αφορά την Σεβίλλη υπήρχαν κάποια αρχικές επαφές αλλά είχαν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου. Έτσι αυτή η συζήτηση δεν προχώρησε πολύ μακριά».

 

 

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες της Ιταλίας δεν τον έχουν προσεγγίσει, με τη Μίλαν να πηγαίνει τελικά προς τον Φονσέκα και απάντησε πως «πραγματικά δεν ξέρω. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας. Δεν σας κρύβω πως απογοητεύτηκα που ορισμένες ομάδες δεν μίλησαν μαζί μου, καθώς υπήρχαν καταστάσεις που μπορούσαν να ακούσουν για μένα έστω και για ένα τέταρτο. Τώρα αυτά είναι πράγματα που μπορώ να επηρεάσω αν καταλάβω το γιατί».

Από εκεί και πέρα, ο 65χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Τσέλσι, λέγοντας πως ήταν λάθος η απόφασή του να αποχωρήσει απο το Νησί και την Premier League. «Ήταν ένα βασικό λάθος στην καριέρα μου. Υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να μείνω στην Τσέλσι, ένας δύσκολος σύλλογος όπου πιθανότατα δεν τελειώνεις τη δεύτερη σεζόν όπως συνέβη σε όλους στην εποχή του Αμπράμοβιτς. Ωστόσο παρέμενες στον κύκλο της Premier League. Ηταν μία ωραία περιπέτεια. Την πρώτη χρονιά η ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση και μετά τερματίσαμε στην τρίτη θέση πίσω από τη Λίβερπουλ και τη Σίτι. Κερδίσαμε το Europa League με 13 νίκες και χάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ και χάσαμε στα πέναλτι από την Σίτι, η οποία απέκλεισε τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, που έφτασε στον τελικό του Champions League εκείνη τη χρονιά. Έκανα ένα τεράστιο λάθος που έπρεπε να αποφύγω. Η επιθυμία μου να γυρίσω στην Ιταλία έπρεπε να είναι μικρότερη από την επιθυμία μου να παραμείνω στην Premier League» ανέφερε αναλυτικά.

Τέλος, ο Σάρι μίλησε και για την Νάπολι και την πρόσληψη του Κόντε, λέγοντας πως του λείπει πολύ η πόλη και πως θεωρεί ότι οι «Παρτενοπέι» θα βρίσκονται ξανά στην πρώτη τριάδα της Serie A.

 

 

Ξεβράκωμα κανονικό: Ο διαιτητής Καρπάνος του 1ου τελικού είχε μαγαζί με επωνυμία «Ο Θρύλος του καφέ»!

Previous article

Τι ισχύει για Τσέριν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.