0

Ο Παναθηναϊκός φέρεται πως έχει προσθέσει ακόμη έναν προπονητή στη λίστα του, τη στιγμή που διατηρεί στάση αναμονής με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Γκάμπριελ Χάιντσε φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του προπονητή, όπως μεταδόθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:

«Για τον Σάρι περιμένουμε ενδεχομένως μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Ζήτησε κάποιες μέρες για να απαντήσει ο Ιταλός, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θα το πάει μέχρι τέλους.

Υπάρχει μια λίστα με αρκετούς τεχνικούς. Το όνομα του Ιορντανέσκου έχει πέσει στο τραπέζι, όπως και του Κίκε Φλόρεθ Σάντσε, αλλά και του Γκαμπριέλ Χάιντσε.

Ο τελευταίος κάνει τα βήματά του σε ομάδες της χώρες του, ίσως, θέλει να κάνει ένα άνοιγμα στην Ευρώπη στα χνάρια του Ματίας Αλμέιδα.

Σε κάθε περίπτωση κοιτάει να επενδύσει σε έναν καταξιωμένο προπονητή για να δώσει και το μήνυμα για το ρόστερ που θα φτιάξει προκειμένου να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.»

Ο Αλόνσο πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού αν δεν πει το… «Ναι» ο Σάρι!

Previous article

“Ξεγραμένος” στον Παναθηναϊκό αλλά άλλη ομάδα προσφέρει χρήματα για να τον αγοράσει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.