0

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρη επιθετική στρατηγική στις μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει τα ραντάρ του για προπονητή. Με πρώτο στη λίστα τον Σάρι και 3-4 εναλλακτικές να ακολουθούν. Έχουν οπλιστεί με υπομονή και μεθοδικά προσπαθούν να ανέβουν επίπεδο. Ενώ επίκειται σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, με ποιοτικές πινελιές…

Την ίδια ώρα αρκετοί πράσινοι μπαίνουν στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων. Ο δημοσιογράφος Καρπόφ αποκάλυψε ότι η Λοκομιτίβ Μόσχας έφαγε πόρτα από τον Λοντίγκιν. Ο πράσινος τερματοφύλακας ενημέρωσε ότι έχει ακόμη διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Από την Κροατία, τα ραντάρ του Βέλιμιρ Ζάετς έπιασαν…Τσέριν. Τον παρακολούθησε στο φιλικό Σλοβενία – Αρμενία, ο πρόεδρος της Κροατικής ομάδας. Οι Κροάτες έγραψαν ότι ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί 7 εκ. Ευρώ. Ποσό – που εφόσον ισχύει – δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι Κροάτες.

Η Παλμέϊρας μέσω του προέδρου της Περέϊρα, έκανε ντου…στον Αράο στη Βραζιλία – έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο – και άρχισε το ψηστίρι. Χωρίς καμία τύχη, θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στην πράσινη μηχανή.

Ενώ ούτε τα αρκετά εκ. της Σπόρτινγκ Λ. είναι ικανά να διαπεράσουν το πράσινο…Αλεξίσφαιρο, αναφορικά με τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο «Φωτάρας» δεν θα φύγει αυτό το καλοκαίρι. Θα πρέπει να έρθει διαστημική πρόταση και πάλι η διοίκηση, δεν έχει καμία μα καμία διάθεση να τον παραχωρήσει. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει και να ανεβάσει τα στατιστικά του στον Παναθηναϊκό και τις πράσινες επιτυχίες.

Ακόμη και ο δανεικός στην Χάϊντουκ Κλέινχέϊσλερ, που δεν δείχνει να υπολογίζεται άμεσα, αρέσει την Χαϊντουκ. Σκέφτεται να δώσει περίπου μισό εκ Ευρώ για να τον αποκτήσει σύμφωνα με τους Κροάτες συναδέλφους.

Οι εποχές που ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ανοιχτός σε πωλήσεις έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πράσινοι έχουν την πολυτέλεια να επιλέγουν, το έμψυχο δυναμικό τους. Όποιους θέλει τους κρατάει. Με όποιους θέλει δεν συνεχίζει την συνεργασία του. Κι εφόσον στοχεύσει χτυπάει τον στόχο του, όσο υψηλός κι αν είναι. Βλέπε Μαξίμοβιτς. Ενώ αν χρειαστεί…τινάζει την μπάνκα στον αέρα, βλέπε Σάρι. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Οι παραπάνω αναφορές απεικονίζουν τον Παναθηναϊκό 2024/2025 ως προς την διάθεση σε αυτό το στάδιο. Και στο βάθος σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ενίσχυση διαφαίνεται πιο μαζική παρά ποτέ. Με παίκτες πρώτης γραμμής και 4-5 παίκτες αρχικά. Και μάλιστα από τα πάνω ράφια. Η διοίκηση των «πράσινων» φαίνεται αποφασισμένη για υπερβάσεις. Και η διεκδίκηση και μόνο του Σάρι, αποτελεί τρανό παράδειγμα.

 

Πόρισμα-καταπέλτης του Εισαγγελέα εκθέτει την ΕΟΚ για τον κουμανταδόρο της διαιτησίας!

Previous article

Το ΟΑΚΑ γίνεται παλάτι α λα ΝΒΑ, διεκδικεί Final Four – Θυμάστε τι πήγε να κάνει ο Αυγενάκης που πουλούσε τρέλα και μίσος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.