0

Από τα χείλη του Μαουρίσιο Σάρι κρέμονται (κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά) στον Παναθηναϊκό. Εδώ κι αρκετές ημέρες ο Ιταλός τεχνικός κρατάει στα χέρια του την πρόταση – μαμούθ του Τριφυλλιού.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η απάντησή του με τεράστια αγωνία από πλευράς «πρασίνων», οι οποίοι εξαντλούν όλα τα χρονικά περιθώρια για την επίτευξη ενός super deal που ασφαλώς και δύναται να βάλει το κλαμπ σε άλλη αγωνιστική τροχιά.

Ο Παναθηναϊκός τίναξε την μπάνκα και προχώρησε σε μυθική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα με στόχο να πάρει το μεγάλο «Si» («ναι») απ΄τον 65χρονο κόουτς για την μεταξύ τους συνεργασία.

Μέχρι ωσότου ο Σάρι ανοίξει τα χαρτιά του, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ξεκάθαρα δεν πρόκειται να πατήσουν…γκάζι για καμία άλλη περίπτωση προπονητή.

Ωστόσο διανύοντας το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, σαφώς και στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί παρά να έχουν στο πίσω μέρους του μυαλού (και) την second option.

Κι αυτή περιλαμβάνει προπονητές που θα απασχολήσουν επί της ουσίας, αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του κορυφαίου στόχου (Μαουρίτσιο Σάρι).

Σύμφωνα μάλιστα με όσα εσχάτως κυκλοφορούν στη διεθνή πιάτσα των ατζέντηδων, στην ατζέντα του Γιάννη Παπαδημητρίου υπάρχουν αποθηκευμένοι και προπονητές οι οποίοι είχαν εξεταστεί ενδελεχώς από τον νυν τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού επί των ημερών του στην ΑΕΚ και λίγο πριν την αποχώρησή του από την Ένωση το καλοκαίρι του 2021.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως ο Ματίας Αλμέιδα έκλεισε συμφωνία με την ΑΕΚ πριν από τρία χρόνια επί των ημερών του Γιάννη Παπαδημητρίου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Νωρίτερα το τότε επιτελικό στέλεχος της Ένωσης εκτός από τον Αργεντινό τεχνικό που εν τέλει πήρε το χρίσμα, είχε περάσει από το…μικροσκόπιο κι άλλες περιπτώσεις κόουτς που ωστόσο δεν αποδείχτηκε της μοίρας γραφτό να στρίψουν το τιμόνι προς την Ελλάδα  για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Το ΟΑΚΑ γίνεται παλάτι α λα ΝΒΑ, διεκδικεί Final Four – Θυμάστε τι πήγε να κάνει ο Αυγενάκης που πουλούσε τρέλα και μίσος

Previous article

Ο Ολυμπιακός καταγγέλει και ζητάει από τον Αθλητικό Δικαστή τιμωρία Αταμάν, Κοντού και Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.