0

Ο Χρήστος Σερέλης που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού ενώ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που πρέπει στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

“Σήμερα δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Ήμασταν κακοί αμυντικά και αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Έβαλε 46 πόντους στο ημίχρονο, πήρε μεγάλες διαφορές που είναι πολύ καλές για ένα τέτοιο ματς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί σε κανένα σημείο του αγώνα. Για να αλλάξουμε το μομεντουμ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε το διπλό στο ΣΕΦ και να πάρουμε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας”.

Για τα συνεχόμενα ματς και τους 27 πόντους του δεύτερου δεκαλέπτου και τα φάουλ που δεν έκανε: “Τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα για να διαχειριστούν την κατάσταση άμεσα. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουν προπόνηση. Γνωριζόμαστε καλά. Δεν παρουσίασε κανένας κάτι που δεν περίμενε ο άλλος. Το μόνο που μπορεί να παίξει ρόλο είναι η κούραση κάποιων παικτών. εμείς αμυντικά είμαστε πολύ καλοί, αλλά σε όλα τα ματς δεν κάνουμε εύκολα φάουλ. Το έχουμε συζητήσει. Είναι ένα στοιχείο που δεν είμαστε καλοί όλη τη σεζόν. Και η άμυνα μας δεν ήταν τέτοια”.

Για την απουσία του Φάλ: “Θα ξαναπώ ότι και οι 5 παίζουν άμυνα. Δεν φταίει ένας για τα αμυντικά που χάσαμε. Είναι πρόβλημα όλης της ομάδας. Θα έλεγα ότι δεν παρουσιάσαμε την ενέργεια που είχαμε σε όλα τα ματς. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε δεν το κάναμε. Αυτό είναι το θέμα. Όχι η τακτική. Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα. Δεν είχαμε επιθετικότητα και ένταση”.

Για τα 32 λεπτά και τα μηδέν φάουλ του Μιλουτίνοφ: “Όταν έχουν τελειώσει τα ματς τα βλέπεις αυτά. Εμείς παίζουν  πιο εν ρολ. το ίδιο κάναμε και σήμερα. Στο post δεν παίξαμε πολύ. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Μιλουτίνοφ ήταν το θέμα. Σίγουρα ο Φάληρο είναι απουσία, αλλά δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα προσέγγισης”.

Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα»

Previous article

Παναθηναϊκός Aktor – Ολυμπιακός 84 – 89: Τα highlights από το ΟΑΚΑ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.